SKŁADNIKIKłącze perzu*, liść brzozy*, pokrzywy*, jeżyny*, poziomki*, kwiat bzu czarnego*, owoc bzu czarnego*, jarzębiny*, jałowca (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Pić 2 razy dziennieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.
SKŁADNIKIpieprz biały ziarno* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPieprz biały charakteryzuje się delikatnym wyrafinowanym smakiem. Używany jest przede wszystkim do białych sosów oraz tam, gdzie chcemy uzyskać delikatniejszy smak niż przy użyciu pieprzu czarnego.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu
SKŁADNIKIekstrakt z pączków sosny* (54 %), cukier trzcinowy* (certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSyrop z pączków sosny może stanowić dodatek do herbat i innych napojów.Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml:Wartość energetyczna - 196 kcal /835 kJ Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 49 g w tym cukry - 46 g Białko - < 0,1 g Sól - 0,2 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
SKŁADNIKI anyż*, bazylia*, kozieradka*, cząber*, czosnek*, cebula*, oregano*, majeranek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Doskonała kompozycja przypraw skutecznie podnosząca walory smakowe i zapachowe każdej sałatki.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SKŁADNIKIkwiat kocanki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SKŁADNIKIowoc głogu*, kwiat głogu*, ziele bukwicy*, ziele serdecznika*, ziele krwawnika*, szyszki chmielu*, płatki róży*, liść pokrzywy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSuplement diety. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut.ZALECANE SPOŻYCIEPić 2 razy dziennie.UWAGISuplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w cią
SKŁADNIKIkłącze perzu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Ekologiczna herbatka z kłącza perzu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSOB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.
SKŁADNIKILiść pokrzywy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 - 15 minut.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu
SKŁADNIKILiść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu
SKŁADNIKInać pietruszki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISNać pietruszki stosuje się jako dodatek smakowy. Stosowana jest głównie do zup, rosołów, ziemniaków i sosów.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu
SKŁADNIKIroża owoc*, podagrycznik liść*, pokrzywa liść*, lukrecja korzeń*, malina liść*, marchew korzeń*, szałwia liść*, trawa cytrynowa*, koper włoski owoc*, hyzop ziele*, marchew nasiona* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PPRZYGOTOWANIAJedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 min. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.
SKŁADNIKI nasiona rzodkiewki* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczne nasiona na kiełki rzodkiewki mają ostry, wyrazisty smak.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób. Bierzemy płaski talerz, wykładamy go gazą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na gazę sypiemy pojedynczą warstwę nasion i podlewamy ją wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak , aby gaza cały czas była mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym
SKŁADNIKIziele dziurawca* 18 %, ziele rzepiku*, ziele cykorii*, ziele karczocha*, owoc berberysu*, owoc jarzębiny*, owoc jałowca*, kwiatostan kocanki*, kwiat nagietka*, korzeń mniszka*, kora jesionu*, w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Ekologiczna herbatka ziołowa. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić do zaparzenia na około 10-15 minut.ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWY
SKŁADNIKIkwiat mniszka*100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB UŻYCIA i DAWKOWANIEJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu
SKŁADNIKI liść morwy białej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMorwa biała jest niewielkim drzewem liściastym pochodzącym z Azji. Napary z jej liści, są w smaku słodkawe i delikatne.Morwa biała reguluje poziom cukru we krwi. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 250 mlSPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 łyżeczkę zalać szklanką wrzątku (250 ml) i p