BIO sklep ze zdrową żywnością online – Ekologiczny i Internetowy

Szukasz żywności ekologicznej? Nasz biosklep ze zdrową żywnością, to prawdziwe królestwo! Sprawdź dostępne produkty i zaopatrz swoją kuchnię!

idź do sklepu
PIECZYWO CHRUPKIE QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

PIECZYWO CHRUPKIE QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego*, mąka z komosy ryżowej* (40 %), cukier trzcinowy* (lt;2 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1608 kJ / 380 kcalTłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 gWęglowodany: 76 g w tym cukry: 3,0

  • Cena: 16.76 zł
idź do sklepu
PIECZYWO CHRUPKIE GRYCZANE BEZ DODATKU SOLI I CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

PIECZYWO CHRUPKIE GRYCZANE BEZ DODATKU SOLI I CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

SKŁADNIKImąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu.nbsp;Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1642 kJ / 388 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 75 g w tym cukry: 1,7 gBłonnik: 4,5

  • Cena: 14.43 zł
idź do sklepu
PIECZYWO CHRUPKIE KASZTANOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

PIECZYWO CHRUPKIE KASZTANOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

SKŁADNIKImąka ryżowa*, mąka kasztanowa* (30 %), sól morska (lt;1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1616 kJ / 381 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 83 g w tym cukry: 6,5 g Błonnik: 4,3 g Białko: 6,7 gSól: 0,39 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWY

  • Cena: 16.76 zł
idź do sklepu
PIECZYWO CHRUPKIE WIELOZIARNISTE BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

PIECZYWO CHRUPKIE WIELOZIARNISTE BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

SKŁADNIKImąka z brązowego ryżu* (49,5 %), mąka gryczana* (25 %), mąka z sorgo* (25 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość magnezu.nbsp;Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1573 kJ / 371 kcal Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 75 g w tym cukry: 1,0 gBłonni

  • Cena: 15.21 zł
idź do sklepu
PIECZYWO CHRUPKIE POMIDOROWO - PAPRYKOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

PIECZYWO CHRUPKIE POMIDOROWO - PAPRYKOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g - LE PAIN DES FLEURS

SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka z brązowego ryżu*, proszek pomidorowy* (3 %), papryka* (2 %), czosnek*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1571 kJ / 370 kcal Tłuszcz: 1,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 2,0 g Błonnik: 2,9 g Białko: 8,0 g Sól: 1,2 gZALECA

  • Cena: 13.92 zł
idź do sklepu
ŚMIETANA 10 % SAŁATKOWA BIO 180 g - EKO ŁUKTA

ŚMIETANA 10 % SAŁATKOWA BIO 180 g - EKO ŁUKTA

SKŁADNIKIŚMIETANKA* (z MLEKA*), kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 487 kJ/118 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy nasycone: 6,0 gWęglowodany: 4,2 gw tym cukry: 4,2 gBiałko: 2,7 gSól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8deg;C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

  • Cena: 5.29 zł
idź do sklepu
BUŁKI ZE SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 50 g) 100 g - INCOLA

BUŁKI ZE SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 50 g) 100 g - INCOLA

SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13 %, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki. OPIS Puszyste bułki z chrupiącą posypką z ziaren słonecznika. Do wszechstronnego zastosowania - na śniadanie, kolacj

  • Cena: 11.51 zł
idź do sklepu
SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE 230 g - INCOLA

SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE 230 g - INCOLA

SKŁADNIKI woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych). OPIS Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.Produkt pakowany w atmosferze och

  • Cena: 15.14 zł
idź do sklepu
BUŁKI Z SIEMIENIEM LNIANYM I CHIA BEZGLUTENOWE (2 x 50 g) 100 g - INCOLA

BUŁKI Z SIEMIENIEM LNIANYM I CHIA BEZGLUTENOWE (2 x 50 g) 100 g - INCOLA

SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, ziarna (siemię lniane brązowe 4,62 %, siemię lniane złote 4 %, słonecznik 1,45 %, chia - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 1,33 %), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, otręby ryżowe, melasa trzcinowa, mie

  • Cena: 11.51 zł
idź do sklepu
BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g - INCOLA

BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 x 95 g) 190 g - INCOLA

SKŁADNIKI skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu). OPIS Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka

  • Cena: 15.53 zł
idź do sklepu
KSYLITOL 500 g - VINET (FINLANDIA)

KSYLITOL 500 g - VINET (FINLANDIA)

SKŁADNIKI100 % ksylitol. OPISKsylitol jest naturalnym zamiennikiem dla tradycyjnego białego cukru. Produkowany jest z drzewa brzozy, nazywany zastępczo cukrem z brzozy. Wygląda i smakuje jak tradycyjny cukier. Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, herbaty, a także innych zimnych i gorących napojów czy shake#8217;ów, można stosować do deserów, wypieków oraz gotowania.Charakteryzuje się wyjątkowymi właściwościami:- posiada ok. 40% mniej kalorii od tradycyjnego cukru- zmniejsza łaknienie na cukier- hamuje

  • Cena: 28.43 zł
idź do sklepu
TORTELLINI Z WARZYWAMI BIO 250 g - D`ANGELO

TORTELLINI Z WARZYWAMI BIO 250 g - D`ANGELO

SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie: bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, suszone warzywa*: 2,4 % cebula*, 2,1 % marchew*, 1,6 % por*, 0,3 % SELER*, 0,1 % szpinak*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), czosnek*, cząber*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMałe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANI

  • Cena: 15.85 zł
idź do sklepu
TORTELLINI Z PIECZARKAMI BIO 250 g - D`ANGELO

TORTELLINI Z PIECZARKAMI BIO 250 g - D`ANGELO

SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie: bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), płatki ziemniaczane*, woda, olej słonecznikowy*, 3,1 % pieczarki suszone*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), 1 % cebula*, czosnek*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMałe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pieczarkowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyż

  • Cena: 15.85 zł
idź do sklepu
TORTELLINI Z SEREM BIO 250 g - D`ANGELO

TORTELLINI Z SEREM BIO 250 g - D`ANGELO

SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (26 %) [SER* (30 % SER owczy*, 10 % RICOTTA*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*]. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMałe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej.Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wod

  • Cena: 15.85 zł
idź do sklepu
RAVIOLI WEGAŃSKIE BIO 250 g - D`ANGELO

RAVIOLI WEGAŃSKIE BIO 250 g - D`ANGELO

SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): wegański farsz* 49 % (woda, olej kokosowy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, substancja zagęszczająca: agar*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), por*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zagotować 2,5 litra wody z

  • Cena: 15.85 zł
idź do sklepu