Szukasz żywności ekologicznej? Nasz biosklep ze zdrową żywnością, to prawdziwe królestwo! Sprawdź dostępne produkty i zaopatrz swoją kuchnię!
SKŁADNIKImąka z ryżu brązowego*, mąka z komosy ryżowej* (40 %), cukier trzcinowy* (lt;2 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1608 kJ / 380 kcalTłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 gWęglowodany: 76 g w tym cukry: 3,0
SKŁADNIKImąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu.nbsp;Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1642 kJ / 388 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 75 g w tym cukry: 1,7 gBłonnik: 4,5
SKŁADNIKImąka ryżowa*, mąka kasztanowa* (30 %), sól morska (lt;1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1616 kJ / 381 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 83 g w tym cukry: 6,5 g Błonnik: 4,3 g Białko: 6,7 gSól: 0,39 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWY
SKŁADNIKImąka z brązowego ryżu* (49,5 %), mąka gryczana* (25 %), mąka z sorgo* (25 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Źródło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość magnezu.nbsp;Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1573 kJ / 371 kcal Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 75 g w tym cukry: 1,0 gBłonni
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka z brązowego ryżu*, proszek pomidorowy* (3 %), papryka* (2 %), czosnek*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.nbsp;Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1571 kJ / 370 kcal Tłuszcz: 1,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 2,0 g Błonnik: 2,9 g Białko: 8,0 g Sól: 1,2 gZALECA
SKŁADNIKIŚMIETANKA* (z MLEKA*), kultury bakterii fermentacji mlekowej (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 487 kJ/118 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy nasycone: 6,0 gWęglowodany: 4,2 gw tym cukry: 4,2 gBiałko: 2,7 gSól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +8deg;C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13 %, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki. OPIS Puszyste bułki z chrupiącą posypką z ziaren słonecznika. Do wszechstronnego zastosowania - na śniadanie, kolacj
SKŁADNIKI woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych). OPIS Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.Produkt pakowany w atmosferze och
SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, ziarna (siemię lniane brązowe 4,62 %, siemię lniane złote 4 %, słonecznik 1,45 %, chia - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 1,33 %), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, otręby ryżowe, melasa trzcinowa, mie
SKŁADNIKI skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu). OPIS Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka
SKŁADNIKI100 % ksylitol. OPISKsylitol jest naturalnym zamiennikiem dla tradycyjnego białego cukru. Produkowany jest z drzewa brzozy, nazywany zastępczo cukrem z brzozy. Wygląda i smakuje jak tradycyjny cukier. Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, herbaty, a także innych zimnych i gorących napojów czy shake#8217;ów, można stosować do deserów, wypieków oraz gotowania.Charakteryzuje się wyjątkowymi właściwościami:- posiada ok. 40% mniej kalorii od tradycyjnego cukru- zmniejsza łaknienie na cukier- hamuje
SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie: bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, suszone warzywa*: 2,4 % cebula*, 2,1 % marchew*, 1,6 % por*, 0,3 % SELER*, 0,1 % szpinak*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), czosnek*, cząber*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMałe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANI
SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie: bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), płatki ziemniaczane*, woda, olej słonecznikowy*, 3,1 % pieczarki suszone*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), 1 % cebula*, czosnek*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMałe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pieczarkowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyż
SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (26 %) [SER* (30 % SER owczy*, 10 % RICOTTA*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*]. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMałe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej.Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wod
SKŁADNIKIciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): wegański farsz* 49 % (woda, olej kokosowy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, substancja zagęszczająca: agar*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), por*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zagotować 2,5 litra wody z