Coffice to szeroki wybór, wieloletnie doświadczenie i gwarancja jakości. Poznaj pełną ofertę sklepu i zamawiaj swoje ulubione produkty z dostawą do domu.
To zachwycająco słodkie Espresso jest inspirowane wspaniałym, białym liściem wanilii kwitnącym w tropikalnym klimacie Madagaskaru. Poznaj tę jedwabiście delikatną i zbilansowaną kawę, wzbogaconą naturalnym aromatem grejpfruta. Skład: Arabika Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Centralna, Ameryka Południowa Azja Stopień palenia ziaren: Średni Smak: Wanilia, grejpfrut
Niezapomniany aromat kawy zawdzięczany jest starannej uprawie kakaowca w cieniu pięknych drzew bananowca w stanie Yucatan w Meksyku. Niezwykła kawa łącząca nuty czekolady z naturalnym aromatem grejpfruta. Skład: Arabika Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Centralna, Ameryka Południowa Azja Stopień palenia ziaren: Średni Smak: Czekolada, kakao, grejpfrut
Ta ciemno palona mieszanka doskonałych ziaren arabiki z Ameryki Łacińskiej to doskonała propozycja na dobry początek dnia. To espresso o mocnym i pełnym smaku z nutami czekolady i orzechów. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa Stopień palenia ziaren: Ciemny Aromat: Ciemna czekolada, orzechy
To jasno palone ziarna kawy z Ameryki Południowej. Taki proces palenia zapewnia kawie idealne zbilansowanie słodkich i delikatnych nut oraz pełnego body. Doskonała propozycja dla osób uwielbiających delikatną kawę z różnymi nutami smakowymi. Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa Stopień palenia ziaren: Jasny Aromat: Cytrusy, owoce
To kompozycja średnio palonych ziaren kawy o drzewnym posmaku oraz aromacie czerwonego wina i owoców leśnych. Ta bezkofeinowa kawa dostarczy Ci niezapomnianych wrażeń o każdej porze dnia. Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa Stopień palenia ziaren: Średni Aromat: Czerwone wino, owoce leśne
Wyselekcjonowane ziarna arabiki i robusty. Ten ciemno palony blend zapewnia doskonały smak kawy o charakterystycznych nutach owoców i czekolady. Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa Stopień palenia ziaren: Ciemny Aromat: Owoce, czekolada
Odważny blend robusty z Ameryki Południowej oraz osobno wypalanej arabiki z Azji. Pełne body i wyraźny posmak orzechów włoskich gwarantują idealną kawę wszystkim, poszukującym mocnego i głębokiego smaku espresso. Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa Stopień palenia ziaren: Ciemny Aromat: Ciemna czekolada, orzechy włoskie
To wyjątkowy blend świeżo palonych ziaren arabiki z Ameryki Południowej i Afryki, charakteryzujący się mocnym smakiem i wyrazistą kwaskowością. Całość bilansują nuty przypraw i słodki smak toffi. Z tą kawą doskonale rozpoczniesz każdy dzień! Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa, Afryka Stopień palenia ziaren: Średni Aromat: Przyprawy, toffi
To kawa o średnim profilu palenia. W jej skład wchodzą ziarna arabiki z Ameryki Środkowej i Południowej oraz azjatycka robusta. To doskonale zbilansowane espresso o owocowych nutach i pełnym body, które docenią prawdziwi koneserzy. Skład: Arabika, Robusta Pochodzenie ziaren: Ameryka Środkowa, Ameryka Południowa, Azja Stopień palenia ziaren: Średni Aromat: Owoce
100% Arabika o średnim profilu palenia. Charakteryzują ją intensywny smak i aromat. Wyczuwalne są nuty czekolady i owoców.
Średnio palona mieszanka ziaren arabiki o wyrazistym aromacie i długim posmaku czekolady. W aromacie wyczuwalne są nuty cytrusowe skórki pomarańczowej.
Selezione 1860 to najwyższej jakości ziaren arabiki o średnim profilu palenia. Jedwabna delikatność, mleczno czekoladowy smak w połączeniu z aromatem pomarańczy gwarantuje prawdziwą ucztę dla zmysłów.
Mocne espresso, które tworzą ziarna arabiki i robusty. Intensywny smak orzechów i czekolady bilansują nuty cytrusów.
100% Arabika o przyjemnych nutach czerwonych owoców. Smak kawy zawdzięczany jest ziarnom pochodzącym z Etiopii. Stopień palenia zapewnia zbilansowaną moc kawy i przyjemny posmak.
Idealne połączenie ziaren arabiki i robusty. Arabika poddana procesowi obróbki Washed, zapewnia przyjemny i słodki owocowy smak, a ziarna robusty dodają nuty migdałów oraz miodu.