Witajcie w sklepie Kwasiora ! Cuda żem widział ale co najlepsze zachowałem dla Was !
Konserwa Skrzydło Prepersa przygotowywana jest ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości kawałków świeżego mięsa pochodzącego z własnego zakładu przetwórczego. W każdej puszcze znajdują się całe soczyste kawałki drobiowego mięsa, a smak, zapach oraz konsystencja sprawiają, że konserwy te często porównywane są do konserw wojskowych produkowanych w czasach PRL, uważanych do dzisiaj za wzór prawdziwej konserwy. Konserwa stworzona w oparciu o recepturę Pierwszego Polskiego Prepersa Adolfa Kudliński
Konserwa Wek Kierowcy przygotowywana jest ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości kawałków świeżego mięsa pochodzącego z własnego zakładu przetwórczego. W każdej puszcze znajdują się całe soczyste kawałki drobiowego, wieprzowego i wołowego mięsa, a smak, zapach oraz konsystencja sprawiają, że konserwy te często porównywane są do konserw wojskowych produkowanych w czasach PRL, uważanych do dzisiaj za wzór prawdziwej konserwy. Konserwa produkowana jest tylko z najwyższej jakości mięsa i przypra
Konserwa Udo Prepersa przygotowywana jest ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości kawałków świeżego mięsa pochodzącego z własnego zakładu przetwórczego. W każdej puszcze znajdują się całe soczyste kawałki drobiowego mięsa, a smak, zapach oraz konsystencja sprawiają, że konserwy te często porównywane są do konserw wojskowych produkowanych w czasach PRL, uważanych do dzisiaj za wzór prawdziwej konserwy. Konserwa stworzona w oparciu o recepturę Pierwszego Polskiego Prepersa Adolfa Kudlińskiego.
Konserwa Wek Prepersa przygotowywana jest ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości kawałków świeżego mięsa pochodzącego z własnego zakładu przetwórczego. W każdej puszcze znajdują się całe soczyste kawałki drobiowego i wieprzowego mięsa, a smak, zapach oraz konsystencja sprawiają, że konserwy te często porównywane są do konserw wojskowych produkowanych w czasach PRL, uważanych do dzisiaj za wzór prawdziwej konserwy. Konserwa stworzona w oparciu o recepturę Pierwszego Polskiego Prepersa Adolfa
Kraj Kwitnącej Wiśni to prawdziwy raj dla smakoszy, a nasz sos sezamowo-sojowy łączy smaki charakterystyczne dla japońskiej kuchni. Czarujący jak gejsza, wierny tradycji jak prawdziwy samuraj, każdej potrawie doda orientalnego charakteru. Tak smakuje Japonia! Skład: woda, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, sezam (6,5%), sos sojowy (6%) (woda, nasiona soi, pszenica, sól), żółtkojajakurzego (2,5%)*, sól, zagęszczony sok cyrynowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, przyprawy, ekstrakt drożdżow
Konserwa Gęś Prepersa przygotowywana jest ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości kawałków świeżego mięsa pochodzącego z własnego zakładu przetwórczego. W każdej puszcze znajdują się całe soczyste kawałki gęsiego i drobiowego mięsa, a smak, zapach oraz konsystencja sprawiają, że konserwy te często porównywane są do konserw wojskowych produkowanych w czasach PRL, uważanych do dzisiaj za wzór prawdziwej konserwy. Konserwa produkowana jest tylko z najwyższej jakości mięsa i przypraw. Produkt nie
Duńczycy to jeden z najbardziej szczęśliwych narodów świata, a hygge to duńska sztuka szczęścia. Nie ma hygge bez smacznego i prostego w przygotowaniu jedzenia! Wypróbuj pyszny sos Remoulade z dodatkiem białej kapusty. Daj się zachwycić duńskiej kuchni, która wprawi Cię w dobry nastrój. Skład: woda, olej rzepakowy (30%), biała kapusta (12%), cukier, ocet spirytusowy, żółtkojaja kurzego (2,5%)*, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ogórki, mieszanka przypraw curry (zawiera gorczycę), kurkuma (0,15%), k
Tego dania chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Klasyka kuchni kowbojskiej i ogólnie południowoamerykańskiej. Oczywiście polecam przyrządzić sobie samemu takie cudo w domowym zaciszu. Jednak z braku czasu świetnie posiłkować się można wiktuałem od Heinz'a. Smak jest naprawdę dobry i mocno zbliżony (bez bekonu ;) ) do tego z filmu poniżej ale w klasycznej pomidorowej wersji. Wyjątkowa sprawa jest taka, że w puszce tej znajduje się aż pięć gatunków fasolek. Mamy zatem piękne kolory i piękny smak. Smakuj
Tego dania chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Klasyka kuchni kowbojskiej i ogólnie południowoamerykańskiej. Oczywiście polecam przyrządzić sobie samemu takie cudo w domowym zaciszu. Jednak z braku czasu świetnie posiłkować się można wiktuałem od Heinz'a. Smak jest naprawdę dobry i mocno zbliżony (bez bekonu ;) ) do tego z filmu poniżej ale w klasycznej pomidorowej wersji. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno dzięki temu to pożywne, smaczne i wysoko białkowe danie możemy mieć zawsze ze sobą. Kowboje