Profesjonalny sprzęt gastronomiczny do restauracji, hotelu, baru ✓ Fachowe doradztwo i serwis ✓ Szybka wysyłka do każdego miejsca w kraju ☎ 501-770-414
Torba termoizolacyjna do pizzy, wykonana z mocnego i łatwego do czyszczenia materiału. Przeźroczysta kieszeń na rachunek Antypoślizgowy uchwyt z tworzywa Wyjmowany stelaż usztywniający Pojemność na 4 kartony o maks. rozmiarze 43 x 43 cm
Miesiarka spiralna ze stałą dzieżą o pojemności 22l. Produkt rekomendowany do małej i dużej gastronomii. Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa, spirala ze stali nierdzewnej 18/10 Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa Cicha praca przekładni olejowej Wbudowany timer 4 kółka, w tym dwa z hamulcami
Miesiarka spiralna wyposażona w stałą dzieżę o pojemności 32l. Urządzenie sprawdza się w małej i dużej gastronomii. Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa, spirala ze stali nierdzewnej 18/10 Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa Cicha praca przekładni olejowej Wbudowany timer 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
Wałkownica elektryczna do ciasta. Doskonale nadaje się do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu czy pierogów. Wysoce przyśpiesza przygotowywanie potraw. Dedykowany do małej i dużej gastronomii. Jedna para wałków, elektryczny przycisk nożny Wykonana ze stali nierdzewnej Regulacja grubości ciasta i szerokości od 26 do 45 cm Osłona wałka
Miesiarka spiralna wyposażona w wyjmowaną dzieżę. Urządzenie polecane do małej i dużej restauracji. Doskonale sprawdzi się w pizzerii, piekarni oraz cukierni. Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało Dzieża, pokrywa, spirala wykonane ze stali nierdzewnej 18/10 Unoszona głowica i wyjmowana dzieża Wbudowany timer Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa 4 kółka w tym 2 z hamulcami
Miesiarka spiralna wyposażona w wyjmowaną dzieżę o pojemności 32l. Urządzenie sprawdzi się w pizzerii, piekarni oraz cukierni. Polecana do małej i dużej restauracji. Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało Dzieża, pokrywa, spirala wykonane ze stali nierdzewnej 18/10 Unoszona głowica i wyjmowana dzieża Wbudowany timer 4 kółka, w tym 2 z hamulcami
Torba lunchbox wykonana z mocnego i łatwego w utrzymaniu czystości materiału. Posiada przeźroczystą kieszonkę na rachunek Szczelne zamknięcie na zamek z przegródką dzielącą wnętrze na pół - mocowana na rzepy Pojemność na 6 lunchboxów
Klasyczna forma do ravioli wykonana z odlewu aluminium. Podstawa ze stali lakierowanej Na gumowych nóżkach 36 form 30 x 30 x 8 mm Wałek drewniany w zestawie
Forma do ravioli typu chef wykonana z odlewu aluminium. Forma na okrągłe ravioli Podstawa ze stali lakierowanej Na gumowych nóżkach 12 form 52 x 52 x 12 mm Wałek drewniany w zestawie
Piec do pizzy Basic wykonany w całości ze stali nierdzewnej, który pomieści 2 pizze o średnicy 32 cm. Front wykonany ze stali nierdzewnej Obudowa wykonana ze stali malowanej na czarno Izolacja z wełny mineralnej Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze - góra i dół Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Sterowanie elektromechaniczne
Piec do pizzy Basic 1/50 VETRO wykonany ze stali nierdzewnej o pojemności 1 pizzy o średnicy 45 cm. Front wykonany ze stali nierdzewnej Obudowa wykonana ze stali malowanej na czarno Izolacja z wełny mineralnej Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w komorze - góra i dół Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Sterowanie elektromechaniczne
Piec do pizzy Basic 2/50 VETRO - Pojemność na 2 sztuki, każda o średnicy 45 cm. Front wykonany ze stali nierdzewnej i szkła Obudowa ze stali malowanej na czarno Izolacja z wełny mineralnej Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze - góra i dół Regulacja grzałek a pomocą niezależnych termostatów Zakres tempeartury od 50C do 500C Wymiary wewnętrzne - 620 x 500 x 120 mm Sterowanie elekromechaniczne
Piec do pizzy Basic z linii Slim Line wykonany ze stali nierdzewnej o pojemności 6 pizz po 32 cm. Front wykonany ze stali nierdzewnej i szkła Obudowa ze stali Izolacja z wełny mineralnej Sterowanie mechaniczne Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Termometr oddzielnie dla każdej komory Bardzo płytki - możliwość ustawienia pieca na stole
Piec do pizzy jednokomorowy z linii Basic XL - wykonany ze stali nierdzewnej , sterowany manualnie, o pojemności 4 x 35 cm pizza. Polecany do małych i dużych restauracji. Front wykonany ze stali nierdzewnej Obudowa wykonana ze stali Izolacja z wełny mineralnej Sterowny mechanicznie Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze - góra i dół Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Termometr oddzielnie dla każdej komory
Piec do pizzy Basic XL 44 wykonany ze stali nierdzewnej, sterowany manualnie o pojemności 8 x 35 cm. Polecany do małych i dużych restauracji. Front wykonany ze stali nierdzewnej Obudowa ze stali Izolacja z wełny mineralnej Sterowanie mechaniczne Oświetlenie komory Dno komory wyłożone szamotem Grzałki w każdej komorze - góra i dół Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów Termometr oddzielnie dla każdej komory