Sklep internetowy i stacjonarny oferujący wyposażenie gastronomii, przemysłu mięsnego oraz sklepów spożywczych. Kompleksowe urządzenia i akcesoria dla gastronomii.
Wykonany z higienicznego i wytrzymałego, bezpiecznego dla żywności tworzywa (polipropylen PP), znacznik do tortu/ ciasta, z dwoma praktycznymi uchwytami. Stosowanie znacznika pozwala na wykrojenie identycznych kawałków, znacznie ułatwiając tym pracę podczas serwowania. Wykorzystany do produkcji materiał (PP) jest tworzywem odpornym na działanie temperatury w zakresie od 0 do +105°C. Po użyciu narzędzie daje się b. łatwo wyczyścić pod bieżącą, gorącą wodą lub wymyć w zmywarce.
Nadstawka neutralna przeznaczona do wyposażenia zapleczy kuchennych w obiektach gastronomicznych, takich jak np. stołówki, jadłodajnie i restauracje. UWAGA. Artykuł dostępny tylko do wyczerpania zapasów.
Stół ze stali nierdzewnej posiada otwór na odpadki po lewej stronie i rant tylni. UWAGA. Artykuł dostępny tylko do wyczerpania zapasów.
Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, karbowana, 6-ramienna końcówka typu Gwiazdka, średnica wylotu 4 mm, do ozdabiania wypieków.
Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, karbowana, 6-ramienna końcówka typu Gwiazdka, średnica wylotu 6 mm, do ozdabiania wypieków.
Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, standardowa, okrągła końcówka cukiernicza, średnica wylotu 16 mm, do ozdabiania wypieków.
Zabudowa technologiczna z 2 półkami i 4 nogami do zastosowania między urządzeniami do obróbki termicznej.
Blat roboczy wykonany ze stali nierdzewnej o wymiarze 1120x700x50 mm
Łapa skrobiąca do szczeciniarki przeznaczonego do usuwania szczeciny z tusz wieprzowych.
Łapa skrobiąca do szczeciniarki przeznaczonego do usuwania szczeciny z tusz wieprzowych.
Łapa skrobiąca do szczeciniarki przeznaczonego do usuwania szczeciny z tusz wieprzowych.
Łapa skrobiąca do szczeciniarki przeznaczonego do usuwania szczeciny z tusz wieprzowych.
Wygodny, wytrzymały, wodoodporny, dobrze izolujący, idealny do usługkurierskich, np. dostawy pudełek pizzy, tacek z jedzeniem, napojów, itp.
Wykonane ze stali chromo-niklowej, wysokopolerowane szczypce z uchwytem rurkowym. Szczypce doskonale spisują się podczas grillowania, nadają się do użytku przy wysmażania steaków i późniejszego serwowania steaków, czy też innychkiełbasek. Ząbkowana powierzchnia części roboczej ułatwia chwytanie. Wykończenie: polerowane na wysoki połysk, inox.
Wysokiej jakości szczypce ze stali nierdzewnej, z polerowaną na matowo, satynowaną, owalną, rurkową rączką i z ząbkami, dla łatwiejszego chwytu.