Sklep internetowy i stacjonarny oferujący wyposażenie gastronomii, przemysłu mięsnego oraz sklepów spożywczych. Kompleksowe urządzenia i akcesoria dla gastronomii.
Tarczowa piła rozbiorowa z silnikiem trójfazowym o mocy 1,5 kW/ 400V. Doskonała do cięcia mięsa wołowego, koniny oraz mięsa wielbłądziego.
Elastyczna szczotka o średniej twardości szczecinie, do czyszczenia od zewnątrz rur o średnicy max. 10 cm. Daje dopasować się do średnicy rury.
Elastyczna szczotka o średniej twardości szczecinie, do czyszczenia od zewnątrz rur o średnicy max. 10 cm. Daje dopasować się do średnicy rury.
Dodatkowa sonda do pomiarów kwasowości/ zasadowości żywności. Elektroda pH do Testo 205, z pojemnikiem z żelem do przechowywania.
Ultra Safe Technology, zmiotka ręczna ze szczeciną w układzie kątowym,o średniej twardości włosiu, skutecznym do zamiatania wilgotnego brudu.
Ultra Safe Technology, miotła ze szczeciną w układzie kątowym, o średniejtwardości włosiu, niezwykle skutecznym na suchych i mokrych obszarach.
Szczotka z ruchomym przegubem i bardzo twardą, sztywną szczeciną.Idealna do czyszczenia uporczywego brudu z miejsc o utrudnionym dostępie.
Wykonany ze stali nierdzewnej 18/10, pojemnik gastronomiczny.
Garnek nierdzewny z dużymi uszami i dnem wielowarstwowym.
Zaprojektowany z myślą o profesjonalnej kuchni, ale pasuje równie dobrze w każdych warunkach kuchennych.
Smar do zastosowania w wyciągach do pił tarczowych.
Aluminiowy, w pełni profesjonalny styl wysuwany, z łącznikiem wody C i gwintem do podłączenia szczotek przepływowych Vikan Transport.
Styl, stosowany ze wszystkimi miotłami, szczotkami i skrobaczkami Vikan.
Dodatkowy pojemnik do rozpylaczy piany, modeli 9301x, 9303x, 9305x.Ważna informacja. Artykuł sprzedawany jest w opakowaniach po 4 szt.
Doskonała zmiotka, z miękkim włosiem i krótką, ergonomiczną rączką.Idealna do suchych i drobnych cząsteczek, np. pyłów, mąki, cukru pudru.