Sklep internetowy i stacjonarny oferujący wyposażenie gastronomii, przemysłu mięsnego oraz sklepów spożywczych. Kompleksowe urządzenia i akcesoria dla gastronomii.
Stół roboczy wyposażony w rant tylni i dolną półkę na akcesoria kuchenne. Wykonany w całości z odpornej na korozję i zarysowania stali nierdzewnej.
Nie wymagające amunicji, profesjonalne urządzenie do oszałamiania średniej wielkości zwierząt do 25 kg i uśmiercania gryzoni o masie 5 kg.
Naturalne jelita baranie w kalibrze 22/24, dostępne w krótkich odcinkach i umieszczone na praktycznych paskach, ułatwiają produkcję domowych wyrobów wędlin. Te osłonki naturalne gwarantują łatwe nakładanie na lejek nadziewarki, idealnie sprawdzając się w procesie wytwarzania tradycyjnych wyrobów.
Wykonana z aluminium szufla / łopata do pizzy, ze solidnym trzonkiem z drewna naturalnego.
Naturalne jelita baranie w kalibrze 24/26, dostępne w krótkich odcinkach i umieszczone na praktycznych paskach, ułatwiają produkcję domowych wyrobów wędlin. Te osłonki naturalne gwarantują łatwe nakładanie na lejek nadziewarki, idealnie sprawdzając się w procesie wytwarzania tradycyjnych wyrobów.
Garnek nierdzewny z dużymi uszami i dnem wielowarstwowym.
Wykonana ze stali nierdzewnej 18/10, pokrywa pojemnika GN 1/1.
Garnek nierdzewny z dużymi uszami i dnem wielowarstwowym.
Jelita wieprzowe o długości 90 metrów i kalibrze 28/30 doskonale sprawdzają się do produkcji kiełbasy śląskiej w warunkach domowych, umożliwiając dostosowanie rozmiaru i kształtu. To osłonki naturalne, które oszczędzają czas i gwarantują 100% naturalności wyrobu.
Garnek nierdzewny z dużymi uszami i dnem wielowarstwowym.
Jelita wieprzowe o długości 90 metrów i kalibrze 26/28 doskonale sprawdzają się do produkcji kiełbasy śląskiej w warunkach domowych, umożliwiając dostosowanie rozmiaru i kształtu. To osłonki naturalne, które oszczędzają czas i gwarantują 100% naturalności wyrobu.
Wykonana z drewna akacjowego, owalna deska do serwowania. Doskonała do zastosowania podczas prezentacji gastronomicznych.
Jelita wieprzowe kalibru 28/38 o długości 10 metrów to naturalne osłonki przygotowane na paskach, ułatwiające produkcję kiełbasy śląskiej w domowych warunkach. Przed użyciem należy odpowiednio przygotować jelita, a po otwarciu można je przechowywać przez 2 lata.
Styl, stosowany ze wszystkimi miotłami, szczotkami i skrobaczkami Vikan.
Styl, stosowany ze wszystkimi miotłami, szczotkami i skrobaczkami Vikan.