Odżywki i suplementy diety - sklep MASS-ZONE.EU - odżywki na siłownię, dla kolarzy, biegaczy, pływaków, traithlonistów. Wysyłka 24h, negocjacje cen!
SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól. OPISKoncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek.Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.SPOSÓB PRZYGOTOWANIACiasteczka:- 1 opakowanie koncentratu ciasta kruchego- 2 żółtka- 40 g schłodzonego MASŁA (1/5 kostki)- bezglutenowe czekoladowe kropelki lub płatki lub starta gorzka czekoladaWykonanie:- Koncentrat ciasta kruchego wy
SKŁADNIKIkakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglany potasu. Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.OPISCACAO NATURA ekstra ciemne doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1302 kJ / 313 kcalTłuszcz: 11 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 gWęglowodany: 13 gw tym cukry: 1,0 gBiałko: 22 gSól: 0,08 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne. ZALECANE WAR
SKŁADNIKIliofilizowane mango.OPISIdealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango. Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia. Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 10
SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier. OPIS Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.SPOSÓB PRZYGOTOWANIABiszkopt:- 1 opakowanie koncentratu ciasta biszkoptowego- 50 g cukru (1/4 szklanki)- 3 jaja- 1 łyżeczka proszku do pieczenia CelikoWykonanie:- Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić z cukrem. Następnie kolejno dodawać po jednym żółtku stale ubijając.- W miseczce wymieszać koncentrat z prosz
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok malinowy), aromat. OPISSmaczny budyń o smaku malin bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ! Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.Opakowanie budyniu wystar
SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6 % (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat. OPISSmaczny budyń jagodowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA d
SKŁADNIKIliofilizowana borówka.OPISIdealne do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1547 kJ / 366 kcalTłuszcz: 2,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 75 gw tym cukry: 62 gBłonnik: 15 gBiałko: 4,6 gSól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIATorebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłod
SKŁADNIKIwiśnia (31 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii). OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1408 kJ/335 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone:
SKŁADNIKItruskawki (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii). OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1401 kJ/334 kcalTłuszcz: 1,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone
SKŁADNIKImaliny (32 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcalTłuszcz: 0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0
SKŁADNIKI jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii). OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcalTłuszcz: 0,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone:
SKŁADNIKIgruszka (38 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, cynamon w proszku (1,7 %), substancja żelująca: pektyny.OPISBaton FRUPP gruszka stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. Po prostupyszna, owocowa przekąska dla dzieci! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 1 baton (10 g) stanowi 1 porcję. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energety
SKŁADNIKIbrzoskwinia (27 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe i warzywne [ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marchwi, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z marakui], inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.OPISBaton FRUPP brzoskwinia stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. Po prostupyszna, owocowa przekąska dla dzieci! Nie ma dodatku tłuszczu i soli! Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. 1 baton (10 g) stanowi 1 po
SKŁADNIKIjabłka (29 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (6,5 %), zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii) OPISBaton FRUPP Kids jabłko - marakuja stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonni
SKŁADNIKIowoce: jabłka (21 %), jagody (10 %); zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy); fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii) OPIS Baton FRUPP Kids jabłko - jagoda stworzyliśmy z myślą o najmłodszych konsumentach. To produkt BEZ DODATKU CUKRU! Zawiera naturalnie występujące cukry. Ma wysoką zawartość błonnika (29 %)! Nie