Najlepsze ceny, wysyłka gratis, 30 dni na zwrot - wszystko do profesjonalnej kuchni. Zobacz koniecznie i nie szukaj dalej.
Nożyk do obierania szpiczasty dł. ostrza 60 mm - kod 841129 Wysoka jakość wykonania Wyprodukowane w Niemczech Ostrze ze stali nierdzewnej Rączka wykonana z polipropylenu Można myć w zmywarce
Nożyk do pomidorów dł. 21,5 cm - kod 841136 Wysoka jakość wykonania Wyprodukowane w Niemczech Ostrze ze stali nierdzewnej Rączka wykonana z polipropylenu Charakterystyczne wygięcie ostrza Można myć w zmywarce
Nożyk do obierania z drewnianą rączką 16,5cm - kod 841020 Wysoka jakość wykonania Wyprodukowane w Niemczech Ostrze ze stali nierdzewnej Rączka wykonana z drewna Nie można myć w zmywarce
Misa Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa śr. 480x(H)110mm - kod 513804 Połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym designem Wyprodukowano w Japonii Doskonałe narzędzie do mieszania ryżu do sushi z octem Lekka, wytrzymała – jej krawędź nie niszczy się szybko. Rdzeń wykonany z pianki polistyrenowej (PS), powierzchnia z polietylenu zapewniają lekkość pracy i długie utrzymywanie ciepła mieszanego ryżu, co zwiększa wchłanianie octu i umożliwia uzyskanie idealnej tekstury ryżu Higieniczna powierzchni
Misa Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa śr. 600x(H)140 mm - kod 513811 Połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym designem Wyprodukowano w Japonii Doskonałe narzędzie do mieszania ryżu do sushi z octem Lekka, wytrzymała – jej krawędź nie niszczy się szybko. Rdzeń wykonany z pianki polistyrenowej (PS), powierzchnia z polietylenu zapewniają lekkość pracy i długie utrzymywanie ciepła mieszanego ryżu, co zwiększa wchłanianie octu i umożliwia uzyskanie idealnej tekstury ryżu Higieniczna powierzchn
Szpatuła Hangiri do mieszania ryżu, Hasegawa 400x115 mm - kod 513859 Do mieszania ryżu do sushi Wykonana z polipropylenu i nylonu Bardzo lekka Wąska końcówka Specjalna powierzchnia o falowej strukturze umożliwiająca doskonałe wymieszanie ryżu i octu Nadaje się do mycia w zmywarce
Mata Makisu do rolowania sushi Hasegawa 250x240 mm - kod 513835 Do rolowania sushi Wykonana z polipropylenu Łączenia z włókien nylonowych Łatwa w zwijaniu Nie wymaga stosowania folii Łatwe czyszczenie i suszenie Właściwości antybakteryjne Nadaje się do mycia w zmywarce
Mata Makisu do rolowania sushi Hasegawa 250x165 mm - kod 513842 Do rolowania sushi Wykonana z polipropylenu Łączenia z włókien nylonowych Łatwa w zwijaniu Nie wymaga stosowania folii Łatwe czyszczenie i suszenie Właściwości antybakteryjne Nadaje się do mycia w zmywarce
Deska do sushi Hasegawa 600×300 mm - kod 513866 Wykonana z tworzywa sztucznego (elastomer PB) z wewnętrznym drewnianym rdzeniem zabezpieczonym polietylenem (PE) Podstawki do deski można dokupić oddzielnie, nie są dołączone do deski - kod 513828 Właściwości antybakteryjne 30% lżejsza od desek wykonanych w całości z tworzywa sztucznego Drewniany rdzeń zapobiegający wygięciom i zapewniający trwałość Proces produkcyjny przyjazny środowisku dzięki ograniczeniu ilości tworzywa sztucznego Nadaje się
Podstawki pod deskę do sushi, 45×50×300 mm - kod 513828 – Wykonana z polietylenu (PE) – Antypoślizgowe elementy podtrzymujące deskę wykonane z elastomeru – Ochrona przed przemieszczeniem deski nawet na mokrym blacie – Wysoka higiena i ergonomia pracy – Właściwości antybakteryjne – Możliwość zbierania pokrojonych składników do pojemnika ustawionego pod deską – Nadaje się do mycia w zmywarce
Zestaw szefa kuchni do dekorowania, 6 elementów - kod 400081 Idealne do dekorowania potraw, ciast i innych deserów, a także sushi Wykonane z satynowanej stali nierdzewnej Pęsety umożliwiające chwytanie bardzo delikatnych produktów oraz łatwe użytkowanie Wyjątkowy kształt łyżki do dekorowania ułatwiający precyzyjne polewanie sosami Kompaktowe, zwijane etui chroniące przed uszkodzeniem Przeznaczone do mycia w zmywarce Zestaw zawiera: Pęseta prosta: 23 cm Pęseta zakrzywiona: 20 cm Pęseta d
Zestaw szefa kuchni do dekorowania, 6 elementów - kod 400074 Idealne do dekorowania potraw, ciast i innych deserów, a także sushi Wykonane ze stali nierdzewnej z czarną powłoką PVD Pęsety umożliwiające chwytanie bardzo delikatnych produktów oraz łatwe użytkowanie Wyjątkowy kształt łyżki do dekorowania ułatwiający precyzyjne polewanie sosami Kompaktowe, zwijane etui chroniące przed uszkodzeniem Zestaw zawiera: Pęseta prosta: 23 cm Pęseta zakrzywiona: 20 cm Pęseta do sushi: 21 cm Łyżka do
Hendi japoński kamień do ostrzenia naniwa - kod 820667 Dwustronny kamień składa się z 2 płytek o 2 różnych ziarnistościach: 220/1000 Ziarnistość kamienia - przeznaczenie: – 220: szlifowanie oraz regeneracja krawędzi ostrzy – 1000: ostrzenie podstawowe ostrzy – 3000: polerowanie i wykańczanie krawędzi ostrza Przed użyciem należy zmoczyć kamień wodą W zestawie z kamieniem znajduje się pojemnik z tworzywa sztucznego do bezpiecznego przechowywania kamienia
Hendi japoński kamień do ostrzenia naniwa - kod 820674 Dwustronny kamień składa się z 2 płytek o 2 różnych ziarnistościach: 1000/3000 Ziarnistość kamienia - przeznaczenie: – 220: szlifowanie oraz regeneracja krawędzi ostrzy – 1000: ostrzenie podstawowe ostrzy – 3000: polerowanie i wykańczanie krawędzi ostrza Przed użyciem należy zmoczyć kamień wodą W zestawie z kamieniem znajduje się pojemnik z tworzywa sztucznego do bezpiecznego przechowywania kamienia
Hendi Praska do czosnku 105x50x(H)70 mm - kod 856260 Wykonana ze stali nierdzewnej – wytrzymała i łatwa w czyszczeniu Kształt łuku umożliwia szybką pracę bez wysiłku Możliwość miażdżenia kilku ząbków czosnku równocześnie dzięki rozmiarowi praski oraz wielu otworom Sprawdzi się również do innych produktów niż czosnek, na przykład do imbiru Średnica otworów 3 mm