SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, pomarańcze ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1036 kJ / 244 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 58 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISZnakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 59 gw tym cukry: 59 gBiałko: 0 gSól: 0 gZALECANE WARUNKI PR
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, manadarynki ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1075 kJ / 253 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 57 g Białko: 0,6 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopnie Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁADNIKIfigi*, cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSporządzono z 70 g owocu na 100 g.Aby uzyskać dobry produkt, Agrisicilia wybiera surowce od wyselekcjonowanych dostawców i przetwarza je w swoim zakładzie w Belpasso (Katania). WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1110 kJ/262 kcalTłuszcz: 0,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 60 gw tym cukry: 59 gBiałko: 0,6 gSól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZEC
SKŁADNIKItruskawki*, cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSporządzono z 80 g owocu na 100 g.Aby uzyskać dobry produkt, Agrisicilia wybiera surowce od wyselekcjonowanych dostawców i przetwarza je w swoim zakładzie w Belpasso (Katania). WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1037 kJ/244 kcalTłuszcz: 0,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 60 gw tym cukry: 59 gBiałko: 0,4 gSól: 0 gZALECANE WARUNKI
SKŁADNIKIPISTACJE* 45 %, cukier trzcinowy*, MLEKO w proszku*, tłuszcze roślinne* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISKrem o wyjątkowym, intensywnym smaku i aksamitnej konsystencji. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do pieczywa, ciastek, naleśników czy też deserów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 2485 kJ/597 kcalTłuszcz: 41 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 gWęglowodany: 49 g
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, cytryny "Limone di Siracusa I.G.P." ze skórką*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1033 kJ / 243 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 58 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, cytryny ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowanyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1062 kJ / 250 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 59 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, czerwone pomarańcze "Arancia Rossa di Sicilia I.G.P." ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1069 kJ / 252 kcal Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 59 g Białko: 0,6 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 ℃ i spożyć w ciągu 14 dni.
Agrisicilia Marmellata di aranca con cannella to Dżem/Marmolada pomarańczowa z cynamonem Pasujący do naleśników i rogalików - zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. Składniki: cukier, pomarańcze ze skórką, cynamon (1,3%), środek żelujący: pektyna owocowa, zakwaszacz: kwas cytrynowy. Zawartość owoców: 45 g na 100 g Słoiczek 360 g