SKŁADNIKI ekologiczne kakao.Zawartość tłuszczu kakaowego 20 - 22 %.OPISKakao idealnie nadaje się do przygotowania słodkich wypieków - babeczek, ciast kruchych czy biszkoptowych. Kakao świetnie sprawdzi się do tworzenia polew i dekoracji ciast. Idealnie również komponuje się z pikantnymi daniami, pozwalając z nich wydobyć wyjątkowy, niepowtarzalny smak oraz aromat. Z jego dodatkiem możemy stworzyć pyszne i zarówno zdrowe dżemy czy konfitury. Jednak najbardziej znanym sposobem spożycia kakao jest jego upły
SKŁADNIKIkawa mielona*, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIliofilizowana kawa rozpuszczalna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS100 % arabica. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Rozpuścić 1 -2 łyżeczki kawy w gorącej wodzie lub mleku. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 tygodni.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy Mascobado*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1573 kJ/376 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 93,6 g w tym cukry: 90,7 g Błonnik: 0,7 g Białko: 0,6 g Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI surowy cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1680 kJ / 401 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 96 g w tym cukry: 96 g Białko: 0 g Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, kakao w proszku* (35 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 2-3 łyżeczki rozpuścić w gorącym lub zimnym mleku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1545 kJ/369 kcal Tłuszcz: 3,9 g w tym kwasy nasycone: 2,4 g Węglowodany: 69 g w tym cukry: 59 g Błonnik: 11 g Białko: 8,8 g Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, kakao w proszku* (35 %), skrobia kukurydziana*, karob w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Minimum 33 % kakao. SPOSÓB PRZYGOTOWANIARozpuścić dwie łyżki czekolady w 200 ml gorącego MLEKA lub wody. Umieścić na kuchence i gotować do uzyskania pożądanej konsystencji. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1506 kJ / 360 kcalTłuszcz: 3,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 gWęglowodany: 69 gw tym cukry: 45 gBłonnik: 10,4 gBiałko: 8,4 gSól: 0,03 gZALECANE WARUNKI