SKŁADNIKIkokos* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z odsączonego, czystego miąższu z kokosa. Może być użyta, aby wbogacić smak Twoich ulubionych dań kuchni Azjatyckiej i innych. Idealna do deserów, ciast czy jako napój kokosowy (50 g pasty wymieszać ze 100 ml ciepłej wody).WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2866 kJ/685 kcal Tłuszcz - 69 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 66 g Węglowodany - 21 g w tym cukry - 5,8 g Białko
SKŁADNIKIwoda, kokos* (26 %)(*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISIdealny do tworzenia prawdziwych, wschodnich dań, takich jak np. curry. Przed użyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna - 523 kJ/125 kcal Tłuszcz - 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 8,7 g Węglowodany - 9,2 g w tym cukry - 1,7 g Białko 1,6 g Sól - < 0,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
SKŁADNIKImąka ryżowa* (62 %), tapioka*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPapier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków. Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPapier ryżowy zanużyć na 10 sekund w letniej wodzie. Wybrane dodatki nałożyć na zwilżony papier i zawinąć w rulon.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1418 kJ / 339 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
SKŁADNIKIfasola czarna* (60 %), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 4,9 g Sól: 0,93 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIkokos* (85 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 1221 kJ / 292 kcal Tłuszcz: 30 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25 g Węglowodany: 4 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 0 g Białko: 1,4 g Sól: < 0,1 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIAWłożyć do lodówki (temperatura 5 stopni Celsjusza) na 12 godzin. Pożądaną ilość kremu umieścić w misce i miksować do uzyskania kremowej konsystencji. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w lodówce i spo
SKŁADNIKIkoncentrat pomidorowy*, ocet*, cebula*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, sos Tamari* (SOJA*, sól morska), mąka kukurydziana*, drożdże*, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, pieprz cayenne*, przyprawa curry* (zawiera GORCZYCĘ*), maltodekstryna kukurydzana*, zioła i przyprawy* (może zawierać SELER*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 372 kJ / 89 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasyc
SKŁADNIKIkoncentrat pomidorowy*, cebula*, ocet*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, czosnek*, mąka kukurydziana*, tamari* ( SOJA*, sól morska), cebula w proszku*, kwas cytrynowy, drożdże*, maltodekstryna kukurydziana*, zioła i przyprawy* (zawiera SELER*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 379 kJ / 91 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 22 g w tym cukry: 16 g Białko: 1,
SKŁADNIKIfasola czarna* 40 %, woda, papryka czerwona*, koncentrat pomidorowy* 5,1 %, skrobia kukurydziana*, sól morska, ocet jabłkowy*, olej słonecznikowy*, cebula*, kminek*, pieprz czarny*, rozmaryn*, czosnek*, oregano*, chili*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISFeijoada to narodowe danie Brazylii - to pikantny i obfity gulasz z czarnej fasoli i mięsa. Ta wersja jest całkowicie oparta na roślinach!WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 325 kJ/73 kcalTłuszcz: 1,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasy