Ambrogio Saneli nóż do obierania Chef 110 mm - kod C582.011 – Linia noży Chef firmy Ambrogio Sanelli łączy ze sobą tradycję z nowymi rozwiązaniami technologicznymi – Ostrza noży są kute z jednego kawałka wysokiej jakości stali nierdzewnej, każde z nich jest starannie wykończone i sprawdzone – Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję – Pełny trzpień ostrza zachowuje jego równowagę i zapewnia długotrwałą żywotność – Uchwyty wykonane z POM połączone nitami – Tward
Ambrogio Saneli nóż do obierania Chef 70 mm - kod C591.007 – Linia noży Chef firmy Ambrogio Sanelli łączy ze sobą tradycję z nowymi rozwiązaniami technologicznymi – Ostrza noży są kute z jednego kawałka wysokiej jakości stali nierdzewnej, każde z nich jest starannie wykończone i sprawdzone – Charakteryzują się wysoką jakością i siłą cięcia oraz odpornością na korozję – Pełny trzpień ostrza zachowuje jego równowagę i zapewnia długotrwałą żywotność – Uchwyty wykonane z POM połączone nitami – Twardo
Ambrogio Saneli ostrzałka Chef 200 mm - kod C343.020 – Produkty z linii Chef firmy Ambrogio Sanelli łączy ze sobą tradycję z nowymi rozwiązaniami technologicznymi – Ostrzałki są kute z jednego kawałka wysokiej jakości stali nierdzewnej, każde z nich jest starannie wykończone i sprawdzone – Charakteryzują się wysoką jakością i odpornością na korozję – Ostrzałka wykonana z kutej stali nierdzewnej łożyskowej 100Cr6 – Uchwyty wykonane z POM połączone nitami – twardość ostrzałki 63-64 HRC – Nie nadaj
Ambrogio Saneli nóż Usuba Hasaki 160 mm - kod H339.016 HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym Twardość 57-58 HRC Długość noża: 290 mm Zgodnie z japońską techniką n
Ambrogio Saneli nóż szefa kuchni Hasaki 160 mm - kod H349.016 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są os
Ambrogio Saneli nóż szefa kuchni Hasaki 200 mm - kod H349.020 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są os
Ambrogio Saneli nóż Deba Hasaki 160 mm - kod H340.016 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są ostrzone j
Ambrogio Saneli nóż Yanagi Sashimi Hasaki 210 mm - kod H341.021 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są
Ambrogio Saneli nóż Yanagi Sashimi Hasaki 240 mm - kod H341.024 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są
Ambrogio Saneli nóż Yanagi Sashimi Hasaki 270 mm - kod H341.027 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są
Ambrogio Saneli nóż Yanagi Sashimi Hasaki 300 mm - kod H341.030 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są
Ambrogio Saneli nóż Santoku Hasaki, szlif kulfowy 160 mm - kod H350.016 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką
Ambrogio Saneli nóż uniwersalny Hasaki 100 mm - kod H582.010 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są ost
Ambrogio Saneli nóż uniwersalny Hasaki 120 mm - kod H582.012 – HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli – Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym – Twardość 57-58 HRC – Zgodnie z japońską techniką noże są ost
Ambrogio Saneli nóż do trybowania Supra 120 mm - kod S307.012 Noże Ambrogio Sanelli z linii Supra przeznaczone są dla profesjonalnych szefów kuchni oraz rzeźników Ostrza wykonane głównie z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B, w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym Ergonomiczne uchwyty wykonane z trwałego tworzywa SEBS: elastycznego, odpornego na działanie czynników atmosferycznych, ozonu i UV Twardość ostrz