Extra uniwersalna, niskobiałkowa mieszanka bezglutenowa, odpowiednia do przygotowania różnorodnych wypieków, a także do obiadów.
Składniki: mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska. *BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY. Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowe pieczywo o dobrym smaku, aromacie i składzie w którym zastosowano 3 rodzaje mąk bezglutenowych: kukurydzianą, ryżową i słonecznikową.
Bezglutenowa mieszanka do ogólnego zastosowania na naleśniki, kopytka, pierogi, babeczki, czy ciasta.
Bezglutenowe markizy przełożone smakowitym kremem o smaku kokosowym.
Bezglutenowy barszcz czerwony doprawiony tylko naturalnymi składnikami.
Bezglutenowy jasny chleb z dodatkiem odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowe płatki owsiane zalecane dla osób walczących z otyłością i w problemach związanych z niestrawnością i zaparciami.
Bezglutenowe płatki jaglane, które dobrze usuwają toksyny z naszego organizmu i dodają energii na cały dzień.
Bezglutenowa mąka jaglana odpowiednia dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowy makaron świderki odpowiedni do postępowania dietetycznego w diecie niskobiałkowej.
Bezglutenowy makaron w kształcie cienkich nitek odpowiedni do postępowania dietetycznego w diecie niskobiałkowej.
Groszek ptysiowy bezglutenowy odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowa mieszanka- koncentrat do przygotowania naleśników, makaronu i pierogów.
Niskobiałkowa bezglutenowa mieszanka- koncentrat do przygotowania naleśników, makaronu i pierogów.