OPIS SKŁADNIKI skrobia*, truskawki liofilizowane* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA z 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozo
SKŁADNIKI skrobia*, banan liofilizowany* 3,0 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, burak czerwony w proszku*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA z 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić d
OPIS skrobia*, owoce jagodowe* 3,7 % (sok z aronii w proszku*, liofilizowana jeżyna* i czarna porzeczka*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA z 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy k
OPIS Skrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ostygnięcia. SKŁADNIKI Skrobia
SKŁADNIKI skrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Budyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie wymieszaj. Resztę MLEKA lub napoju roślinnego zagotuj. Do gotującego się MLEKA lub napoju wlej
OPIS Budyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA z 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie wymieszaj. Resztę MLEKA lub napoju roślinnego zagotuj. Do gotującego się MLEKA lub napoju wlej rozpuszczony proszek. Gotuj, ciągle mieszając, do momentu zgęstnienia. SKŁADNIKI skrobia*, maliny liofilizowane*
OPIS MASŁO klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku. SKŁADNIKI Bezwodny tłuszcz MLECZNY (z MASŁA*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C.
OPIS MASŁO klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku. SKŁADNIKI bezwodny tłuszcz MLECZNY (z MASŁA*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %) *(certyfikowany składnik ekologiczny).OPISEkologiczny cukier z dodatkiem wanilii Bourbon polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1696 kJ / 399 kcal Tłuszcz - 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 99 g w tym cukry - 99 g Białko - 0,1 g Sól - 0,01 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrze
SKŁADNIKIsubstancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), skrobia kukurydziana*, olej rzepakowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPISZawartość opakowania przeznaczona jest do wypieku ciasta z 500 g mąki.Wartość odżywcza w 100 gWartość energetyczna - 726 kJ / 171 kcal Tłuszcz - 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g Węglowodany - 41 g w tym cukry - 0 g Białko - 0,2 g Sól - 15,7 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).ZALECANE
SKŁADNIKIskrobia*, owoce jagodowe* 3,7 % (sok z aronii w proszku*, liofilizowana jeżyna* i czarna porzeczka*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny).SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy ki
SKŁADNIKIekologiczna guma guar 100 %.OPISEkologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek do sosów, dresingów, zup, dżemów czy deserów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAnależy rozpuścić 1 g gumy
SKŁADNIKIskrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ostygnięcia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 1
SKŁADNIKIskrobia*, banan liofilizowany* 3,0 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, burak czerwony w proszku*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny).SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ostygni
SKŁADNIKIskrobia*, truskawki liofilizowane* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny).SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ost