Zielona pepperoni to ostra odmiana papryczek. Papryka pepperoni dodaje potrawom mnóstwo smaku i ostrego charakteru. Idealnie zaostrza smak potraw. Składniki papryczki zielone ostre 52,3 %, woda, ocet, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Żółta pepperoni to ostra odmiana papryczek. Są pełne właściwości odżywczych. Papryka pepperoni dodaje potrawom mnóstwo smaku i ostrego charakteru. Zaostrza smak potraw. Składniki papryczki Baby żółte ostre 55,3 %, woda, ocet, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Przez wielbicieli ostrych potraw ceniona jest za swoją pikantność. Znakomity dodatek do wielu potraw, gotowanych i smażonych dań mięsnych oraz sosów, zup i sałatek. Składniki papryka czerwona ostra 52,3 %, woda, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Przez wielbicieli ostrych potraw cenione są za swoją wyjątkową pikantność. Dla wygody została pokrojona w plasterki. Są one znakomitym dodatkiem do wielu nie tylko meksykańskich potraw, gotowanych i smażonych dań mięsnych oraz różnego rodzaju sosów, zup i sałatek. Idealna do wszelkich potraw gotowanych i smażonych. Zaostrzy smak sosów i dipów. Nada charakteru każdej potrawie. Składniki: czerwona papryka Jalapeno 58,8 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Najpopularniejsza z peruwiańskich papryczek. Pikantna w smaku, chrupiąca w strukturze. Dla wygody została pokrojona w plasterki. Są one znakomitym dodatkiem do wielu potraw nie tylko meksykańskich. Często stosowane do pizzy, kanapek, sałatek i różnego rodzaju sals i dipów. Składniki:zielona papryka Jalapeno 61,8%, woda, ocet, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia