Celiko

Proszek do pieczenia BEZGLUTENOWY

Proszek do pieczenia BEZGLUTENOWY

Proszek do pieczenia BEZGLUTENOWY Celiko Bezglutenowy proszek do pieczenia Celiko, idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków. Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną. Składniki:substancje spulchniające: kwaśny pirofosforan sodowy, kwaśny węglan sodowy; skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana. Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna 680kJ/163kcalBiałko 0,1gWęglowodany 40,0gw tym cuk

idź do sklepu
Budyń czekoladowy 46g

Budyń czekoladowy 46g

CELIKO Budyń czekoladowy 46g Składniki:  Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao 9% , aromat. Wartość odżywcza w 100g: - Wartość energetyczna: 349 kcal (1460 kJ) - Węglowodany: 80 g w tym cukry 0 g - Białko: 2,3 g - Tłuszcz: 1,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g -sól 0,04 g Może zawierać orzechy  ziemne i laskowe, mleko, soję. Więcej informacji o produkcie na stronie producenta​ www.celiko.com.pl

idź do sklepu
Kisiel wiśniowy 45g

Kisiel wiśniowy 45g

CELIKO Kisiel o smaku wiśniowym 45g  Składniki:  Skrobia ziemniaczana, kwascytrynowy - regulator kwasowości, zagęszczony sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok z owoców wiśni w proszku(0,5%), barwnik - antrocyjan, sól, aromat Wartości odżywcze w 100 g produktu: - Wartość energetyczna: 1354 kJ / 324 kcal - Białko: 0 g - Węglowodany: 79 g w tym cukry 0,7 g - Tłuszcz: 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g - sól0,19 g   Może zawierać orzechy  ziemne i laskowe, mleko, soję. Więce

idź do sklepu
Galaretka cytrynowa bez cukru  bezglutenowa  14 g

Galaretka cytrynowa bez cukru bezglutenowa 14 g

Galaretka bez cukru o smaku cytrynowym - Bezglutenowa 14g Składniki:  Żelatyna, regulator kwasowości kwas cytrynowy, aromat, barwnik kurkumina. Produkt może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne, orzechy laskowe. Wartości odżywcze w 100g: - Wartość energetyczna: 184kJ / 44kcal - Tłuszcz: 0,00g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,00g - Węglowodany 0,14g w tym cukry: 0,14g - Białko: 10,7g - Błonnik: 0,00g - Sód: 0,01g

idź do sklepu
CELIKO MIESZANKA do ciast korzennych

CELIKO MIESZANKA do ciast korzennych

Celiko mieszanka do ciast korzennych bezglutenowa

idź do sklepu
Cukier wanilinowy - bezglutenowy 32g

Cukier wanilinowy - bezglutenowy 32g

Cukier wanilinowy bez zawartości glutenu do ciast, wypieków i deserów.

idź do sklepu
Baton banan-marchew-marakuja bezglutenowy 10g FRUPP

Baton banan-marchew-marakuja bezglutenowy 10g FRUPP

Baton banan, marchew i marakuja zawiera aż 6% błonnika.Chrupiący batonik bez dodatku tłuszczu i soli!Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 44 kcal!Pyszna i zdrowa przekąska będąca alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy.Liofilizowany baton banan, marchew i marakuja to produkt bezglutenowy.Spożywanie Marakui dodaje energii i wspomaga działanie układu nerwowego. Marakuja jest bogatym źr dłem wapnia, żelaza, karoten w, niacyny oraz witaminy C. Banan to owoc, kt rego właściwości i wartości odżywc

idź do sklepu
Kisiel wiśniowy bez glutenu Celiko, 40g. Celiko

Kisiel wiśniowy bez glutenu Celiko, 40g. Celiko

Kisiel wiśniowy bez glutenu Celiko, 40g Pyszny kisiel o smaku wiśniowym. Łatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Produkowany wg tradycyjnych i sprawdzonych receptur, zgodnie z reżimami produkcji bezglutenowej. Składniki: krobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, sól, barwnik: antocyjany, aromat. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość e

idź do sklepu
Kisiel o smaku truskawkowym 45g

Kisiel o smaku truskawkowym 45g

CELIKO Kisiel o smaku truskawkowym 45g  Składniki:  Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy - 40%), sól, barwnik: karoteny, antocyjany; aromat Średnia wartość odżywcza w 100 g: - Wartość energetyczna: 1355 kJ / 324 kcal - Białko: 0 g - Węglowodany: 79 g w tym cukry 0,5 g - Tłuszcz: 0 g - Sól: 0,19 g   Może zawierać orzechy  ziemne i laskowe, mleko, soję. Więcej informacji o produkcie na stronie producenta​ www.

idź do sklepu
Budyń o smaku malinowym bez glutenu Celiko 40g. Celiko

Budyń o smaku malinowym bez glutenu Celiko 40g. Celiko

Budyń o smaku malinowym bez glutenu Celiko, 40g Smaczny budyń malinowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Zawiera naturalny barwnik - sok owocowy. Świetnie nadaje się do wypieków. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok malinowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok malinowy), aromat, barwnik: koszenila. Wartość odżywcza w 100g budyniu w proszku: Wartość energetyczna 1480 kJ / 354 kcal Tłuszcz 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g Węglowodany 87g w t

idź do sklepu
Kakao naturalne, ekstra ciemne bez glutenu Celiko 100g. Celiko

Kakao naturalne, ekstra ciemne bez glutenu Celiko 100g. Celiko

Kakao naturalne, ekstra ciemne bez glutenu Celiko, 100g Kakao naturalne, ekstra ciemne produkowane jest ze starannie wyselekcjonowanych ziaren.Dzięki znakomitym surowcom i wieloletniemu doświadczeniu w jego produkcji zachowuje najwyższą jakość. Wyróżnia się mocno czekoladowym smakiem i aromatem oraz doskonałą rozpuszczalnością zarówno w ciepłym, jak i chłodnym mleku.Doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów. Składniki: kakao o obniżonej zawartości t

idź do sklepu
Truskawka liofilizowana kostka Frupp DAY bez glutenu, 10g. Celiko

Truskawka liofilizowana kostka Frupp DAY bez glutenu, 10g. Celiko

Truskawka liofilizowana kostka Frupp DAY bez glutenu, 10g Owoce liofilizowane Frupp Day to doskonały dodatek do codziennych przekąsek i deserów. Do wyprodukowania 0,1 kg truskawki liofilizowanej zużyto aż 1 kg truskawki świeżej. Frupp Day można dodać je do owsianki, jogurtu, ulubionego musli lub po prostu schrupać prosto z opakowania. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do domowych deserów, ciasteczek i wypieków Składniki: liofilizowana truskawka w kostce Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczn

idź do sklepu
Mieszanka na chleb ryżowy bezglutenowy Celiko, 400g. Celiko

Mieszanka na chleb ryżowy bezglutenowy Celiko, 400g. Celiko

Mieszanka na chleb ryżowy bezglutenowy Celiko, 200g Wyśmienity Chleb ryżowy Celiko - do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych, pizzy.Produkowany z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa ( 30%), glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar, drożdze suszone , sól. Może zawierać soję, mleko i ich pochodne. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1424KJ/340

idź do sklepu
Budyń o smaku waniliowym bez glutenu Celiko 40g. Celiko

Budyń o smaku waniliowym bez glutenu Celiko 40g. Celiko

Budyń o smaku waniliowym bez glutenu Celiko, 40g Smaczny budyń waniliowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Świetnie nadaje się do wypieków. Składniki: Skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. Wartość odżywcza w 100g budyniu w proszku: Wartość energetyczna 1446 kJ / 346 kcal Tłuszcz 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g Węglowodany 84g w tym cukry 0g Białko 0g Sól 0,17g Alergeny: Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziem

idź do sklepu
Uniwersalna mieszanka mąk, bezglutenowa Celiko, 200g. Celiko

Uniwersalna mieszanka mąk, bezglutenowa Celiko, 200g. Celiko

Uniwersalna mieszanka mąk, bezglutenowa Celiko, 200g Idealna się do przygotowania: świeżej i chrupiącej tortilli, pysznych kopytek (szagówek), domowych klusek i pierogów, niemal babcinego makaronu, wyśmienitych naleśników, a nawet ciasta parzonego. Produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Produkt bezglutenowy (PL-064-026) Składniki: mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól. Wartość odżywcza w 100

idź do sklepu