Proszek do pieczenia BEZGLUTENOWY Celiko Bezglutenowy proszek do pieczenia Celiko, idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków. Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną. Składniki:substancje spulchniające: kwaśny pirofosforan sodowy, kwaśny węglan sodowy; skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana. Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna 680kJ/163kcalBiałko 0,1gWęglowodany 40,0gw tym cuk
CELIKO Budyń czekoladowy 46g Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao 9% , aromat. Wartość odżywcza w 100g: - Wartość energetyczna: 349 kcal (1460 kJ) - Węglowodany: 80 g w tym cukry 0 g - Białko: 2,3 g - Tłuszcz: 1,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g -sól 0,04 g Może zawierać orzechy ziemne i laskowe, mleko, soję. Więcej informacji o produkcie na stronie producenta www.celiko.com.pl
CELIKO Kisiel o smaku wiśniowym 45g Składniki: Skrobia ziemniaczana, kwascytrynowy - regulator kwasowości, zagęszczony sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok z owoców wiśni w proszku(0,5%), barwnik - antrocyjan, sól, aromat Wartości odżywcze w 100 g produktu: - Wartość energetyczna: 1354 kJ / 324 kcal - Białko: 0 g - Węglowodany: 79 g w tym cukry 0,7 g - Tłuszcz: 0,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g - sól0,19 g Może zawierać orzechy ziemne i laskowe, mleko, soję. Więce
Galaretka bez cukru o smaku cytrynowym - Bezglutenowa 14g Składniki: Żelatyna, regulator kwasowości kwas cytrynowy, aromat, barwnik kurkumina. Produkt może zawierać mleko, soję, orzechy ziemne, orzechy laskowe. Wartości odżywcze w 100g: - Wartość energetyczna: 184kJ / 44kcal - Tłuszcz: 0,00g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,00g - Węglowodany 0,14g w tym cukry: 0,14g - Białko: 10,7g - Błonnik: 0,00g - Sód: 0,01g
Celiko mieszanka do ciast korzennych bezglutenowa
Cukier wanilinowy bez zawartości glutenu do ciast, wypieków i deserów.
Baton banan, marchew i marakuja zawiera aż 6% błonnika.Chrupiący batonik bez dodatku tłuszczu i soli!Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 44 kcal!Pyszna i zdrowa przekąska będąca alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy.Liofilizowany baton banan, marchew i marakuja to produkt bezglutenowy.Spożywanie Marakui dodaje energii i wspomaga działanie układu nerwowego. Marakuja jest bogatym źr dłem wapnia, żelaza, karoten w, niacyny oraz witaminy C. Banan to owoc, kt rego właściwości i wartości odżywc
Kisiel wiśniowy bez glutenu Celiko, 40g Pyszny kisiel o smaku wiśniowym. Łatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Produkowany wg tradycyjnych i sprawdzonych receptur, zgodnie z reżimami produkcji bezglutenowej. Składniki: krobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, sól, barwnik: antocyjany, aromat. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość e
CELIKO Kisiel o smaku truskawkowym 45g Składniki: Skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok truskawkowy - 40%), sól, barwnik: karoteny, antocyjany; aromat Średnia wartość odżywcza w 100 g: - Wartość energetyczna: 1355 kJ / 324 kcal - Białko: 0 g - Węglowodany: 79 g w tym cukry 0,5 g - Tłuszcz: 0 g - Sól: 0,19 g Może zawierać orzechy ziemne i laskowe, mleko, soję. Więcej informacji o produkcie na stronie producenta www.
Budyń o smaku malinowym bez glutenu Celiko, 40g Smaczny budyń malinowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Zawiera naturalny barwnik - sok owocowy. Świetnie nadaje się do wypieków. Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok malinowy w proszku 0,5% (maltodekstryna, sok malinowy), aromat, barwnik: koszenila. Wartość odżywcza w 100g budyniu w proszku: Wartość energetyczna 1480 kJ / 354 kcal Tłuszcz 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g Węglowodany 87g w t
Kakao naturalne, ekstra ciemne bez glutenu Celiko, 100g Kakao naturalne, ekstra ciemne produkowane jest ze starannie wyselekcjonowanych ziaren.Dzięki znakomitym surowcom i wieloletniemu doświadczeniu w jego produkcji zachowuje najwyższą jakość. Wyróżnia się mocno czekoladowym smakiem i aromatem oraz doskonałą rozpuszczalnością zarówno w ciepłym, jak i chłodnym mleku.Doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów. Składniki: kakao o obniżonej zawartości t
Truskawka liofilizowana kostka Frupp DAY bez glutenu, 10g Owoce liofilizowane Frupp Day to doskonały dodatek do codziennych przekąsek i deserów. Do wyprodukowania 0,1 kg truskawki liofilizowanej zużyto aż 1 kg truskawki świeżej. Frupp Day można dodać je do owsianki, jogurtu, ulubionego musli lub po prostu schrupać prosto z opakowania. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do domowych deserów, ciasteczek i wypieków Składniki: liofilizowana truskawka w kostce Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczn
Mieszanka na chleb ryżowy bezglutenowy Celiko, 200g Wyśmienity Chleb ryżowy Celiko - do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych, pizzy.Produkowany z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa ( 30%), glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar, drożdze suszone , sól. Może zawierać soję, mleko i ich pochodne. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1424KJ/340
Budyń o smaku waniliowym bez glutenu Celiko, 40g Smaczny budyń waniliowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Świetnie nadaje się do wypieków. Składniki: Skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. Wartość odżywcza w 100g budyniu w proszku: Wartość energetyczna 1446 kJ / 346 kcal Tłuszcz 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g Węglowodany 84g w tym cukry 0g Białko 0g Sól 0,17g Alergeny: Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziem
Uniwersalna mieszanka mąk, bezglutenowa Celiko, 200g Idealna się do przygotowania: świeżej i chrupiącej tortilli, pysznych kopytek (szagówek), domowych klusek i pierogów, niemal babcinego makaronu, wyśmienitych naleśników, a nawet ciasta parzonego. Produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Produkt bezglutenowy (PL-064-026) Składniki: mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól. Wartość odżywcza w 100