CLIPPER (herbaty)

Herbatka Cytrynowa Imbir Czarny Pieprz BIO (20x2,25 G)

Herbatka Cytrynowa Imbir Czarny Pieprz BIO (20x2,25 G)

OPIS trawa cytrynowa*, korzeń imbiru* (25 %), liście pomarańczy*, korzeń lukrecji*, werbena cytrynowa*, naturalny aromat cytrynowy i inne naturalne aromaty (4 %), skórka z pomarańczy*, czarny pieprz* (2,5 %), skórka z cytryny* (2 %), goździki*, naturalny aromat imbirowy (1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 3-5 minut. UWAGA Zawiera lukrecję - chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia. ZALECANE WARUNKI PR

idź do sklepu
Herbata Biała Pomarańczowa BIO (20x1,7 G)

Herbata Biała Pomarańczowa BIO (20x1,7 G)

OPIS SKŁADNIKI herbata biała*, naturalny aromat pomarańczowy oraz inne naturalne aromaty (5 %), skórka pomarańczy* (1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 1-3 minuty. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Herbatka Lukrecja I Mięta BIO (20x1,5 G)

Herbatka Lukrecja I Mięta BIO (20x1,5 G)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 3-5 minut. SKŁADNIKI korzeń lukrecji* 60 % mięta pieprzowa* 40 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Zawiera lukrecję - chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Herbata Zielona Fair Trade BIO (20x2 G)

Herbata Zielona Fair Trade BIO (20x2 G)

SKŁADNIKI herbata zielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wody o temperaturze 90 stopni Celsjusza i zaparzać przez 1 - 3 minuty ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Herbata Czarna Bezkofeinowa BIO (20x2,5 G)

Herbata Czarna Bezkofeinowa BIO (20x2,5 G)

OPIS Składniki Fair Trade: 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 2-4 minuty. SKŁADNIKI herbata czarna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

idź do sklepu
Herbata Czarna Chai Cynamon I Goździki BIO

Herbata Czarna Chai Cynamon I Goździki BIO

OPIS Składniki Fair Trade: 83 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 2-4 minuty. SKŁADNIKI herbata czarna*, cynamon* 17 %, skórka z pomarańczy*, goździki* 8 %, nasiona kopru włoskiego* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
HERBATA ZIELONA Z TRUSKAWKĄ FAIR TRADE BIO (20 x 2 g) 40 g - CLIPPER

HERBATA ZIELONA Z TRUSKAWKĄ FAIR TRADE BIO (20 x 2 g) 40 g - CLIPPER

SKŁADNIKIherbata zielona*, naturalny aromat truskawkowy* 6 %, truskawki kawałki* 1 %, naturalny aromat malinowy *certyfikowany składnik ekologiczny OPIS Składniki Fair Trade 92 %.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 1-3 minuty. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
HERBATA ZIELONA Z LIMONKĄ I IMBIREM FAIR TRADE BIO (20 x 2 g) 40 g - CLIPPER

HERBATA ZIELONA Z LIMONKĄ I IMBIREM FAIR TRADE BIO (20 x 2 g) 40 g - CLIPPER

SKŁADNIKI herbata zielona*, korzeń imbiru* 10 %, skórka z limonki* 5 %, naturalny aromat limonki 3 %, naturalny aromat imbiru 2 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Składniki Fair Trade: 90%.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 1-3 minuty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
HERBATA CZARNA BEZKOFEINOWA FAIR TRADE BIO (20 x 2,5 g) 50 g - CLIPPER

HERBATA CZARNA BEZKOFEINOWA FAIR TRADE BIO (20 x 2,5 g) 50 g - CLIPPER

SKŁADNIKIherbata czarna* (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPISSkładniki Fair Trade: 100 %.SPOSÓB PRZYGOTOWANIASaszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 2-4 minuty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
HERBATA ZIELONA FAIR TRADE BIO (20 x 2 g) 40 g - CLIPPER

HERBATA ZIELONA FAIR TRADE BIO (20 x 2 g) 40 g - CLIPPER

SKŁADNIKIherbata zielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wody o temperaturze 90 stopni Celsjusza i zaparzać przez 1 - 3 minuty ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Herbatka Imbirowa Kurkuma Pieprz Czarny BIO (20x1,8 G)

Herbatka Imbirowa Kurkuma Pieprz Czarny BIO (20x1,8 G)

OPIS Składniki wprowadzone do obrotu zgodnie ze standardami Fairtrade: imbir, kurkuma, trawa cytrynowa, cynamon, pieprz czarny. Ogółem: 98 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 3-5 minut. SKŁADNIKI korzeń imbiru* (65 %), kurkuma* (12 %), trawa cytrynowa*, cynamon*, naturalny aromat imbirowy (2 %), pieprz czarny* (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Herbatka Melisa I Lawenda BIO (20x1,5 G) 30g

Herbatka Melisa I Lawenda BIO (20x1,5 G) 30g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 3-5 minut. SKŁADNIKI rumianek* (30 %) melisa* (15 %) lawenda* (14 %) trawa cytrynowa* nasiona kopru* dzika róża* mięta zielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

idź do sklepu
HERBATA ZIELONA LIMONKA IMBIR BIO FAIR TRADE

HERBATA ZIELONA LIMONKA IMBIR BIO FAIR TRADE

SKŁADNIKI herbata zielona* korzeń imbiru* 10 % skórka z limonki* 5 % naturalny aromat limonki 3 % naturalny aromat imbiru 2 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Składniki Fair Trade: 90%. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 1-3 minuty. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
HERBATA ZIELONA CHAI CYNAMON I KARDAMON BIO

HERBATA ZIELONA CHAI CYNAMON I KARDAMON BIO

SKŁADNIKI herbata zielona*, cynamon* 25 %, skórka z pomarańczy* 15 %, kardamon* 4 %, goździki* 3 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Herbata zielona z cynamonen, kardamonem i goździkami. Składniki Fair Trade: 85%. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 1-3 minuty. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Herbatka Rumianki Melisa BIO (20x2 G) 40g

Herbatka Rumianki Melisa BIO (20x2 G) 40g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody i zaparzać przez 5 minut. SKŁADNIKI cynamon*, rumianek* (25 %), melisa* (20 %), rooibos*, naturalny aromat pomarańczowy (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

idź do sklepu