OPIS SKŁADNIKI czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe* 16 %, wanillia Bourbon*), orzech NERKOWCA* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 45 % SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed do eiusmod tempor incididunt SKŁADNIKI czekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe* 16 %,
OPIS Oto klasyczna tabliczka ciemnej czekolady, w której zawartość kakao wynosi 99 %. Smak tej wyjątkowej czekolady pozostaje na podniebieniu przez długi czas, gdzie nuty smakowe ziaren kakaowca naprawdę się ujawniają, z ich słodkimi, słonymi, kwaśnymi i gorzkimi tonami, które są odczuwalne na języku w jednym momencie. Jest to czekolada, którą można zatrzymać dla siebie i którą najlepiej delektować się powoli, po jednym kawałku, z filiżanką dobrej kawy lub kieliszkiem czerwonego wina. Wysoka zawartoś
OPIS Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g) Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. SKŁADNIKI nieprażone ziarno kakaowca*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowana guarana*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, herbata matcha zielona*, soplówka jeżowata grzyb mielony*, wanilia Bourbon*. (*certyfiko
OPIS Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka. Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki. Warto rozpocząć, od mniejszej ilości kakao i stopniowo zwiększać jej ilość, aby dopasować smak do swoich preferencji. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przygotuj szklankę ciepłego mleka. Dodaj 1 łyżeczkę kakao ceremonialnego. Dokładnie wymieszaj do roz
OPIS Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający. SKŁADNIKI czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej minimum 60 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać inne ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suc
OPIS Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający. SKŁADNIKI czekolada* 65 % (tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ kokosowy* 15 %, inulina*, sproszkowane kakao*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyna słonecznikowa* - zawartość masy kakaowej minimum 45 %) ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać inne ORZEC
OPIS Zawartość masy kakaowej minimum 60 %. Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający. SKŁADNIKI czeklada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), kruszone ziarno kakao* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Kawałki czekolady creamy z orzechami laskowymi i morwą. Produkt odpowiedni dla wegan. SKŁADNIKI cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ORZECHY LASKOWE* 17,5 %, morwa biała* 17,5 %, nieprażone ziarno kakaowca*, MIGDAŁY*, sproszkowane miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*. (* certyfikowany składnik ekologiczny) Masa kakaowa min. 47 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać inne ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Kawałki czekolady ciemnej 65 % z migdałami. Produkt odpowiedni dla wegan. SKŁADNIKI MIGDAŁY* 35 %, nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Masa kakaowa min. 65 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać inne ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady. Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną. Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze! SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakao
OPIS Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy. MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną. Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze! Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska 1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składn
OPIS Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej. MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną. Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze! Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. OPIS SKŁADNIKI polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*) MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość mas
OPIS Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy. MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną. Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze! Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %) MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Morele oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt odpowiedni dla wegan. SKŁADNIKI czekolada* 55 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, MIGDAŁY* 12 %, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*) morele* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Masa kakaowa min. 52 %. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać inne ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Rabarbar oblany czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt odpowiedni dla wegan. SKŁADNIKI czekolada* 50 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój kokosowy*, wanilia Bourbon*), rabarbar* 50 % (rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać inne ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i c