OPIS woda, olej słonecznikowy*, przyprawy* (kolendra*, kminek*, pieprz czarny*, kurkuma*, kardamon*, cynamon*, goździki*, cebula*, imbir*, asafetyda*, kozieradka*, chili*), koncentrat pomidorowy*, czerwona soczewica (Masoor Dal)*, ocet owocowy*, sól kamienna ajurwedyjska, pasta z tamaryndowca*, cukier trzcinowy ajurwedyjski (jaggery)*, MASŁO ghee* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Fajnie umyj soczewicę, a następnie gotuj ją w lekko osolonej wodzie przez około 10 minut. W tym
OPIS woda, olej słonecznikowy*, przyprawy* (kolendra*, kurkuma*, kminek*, koper włoski*, imbir*, papryka*, czosnek*, cynamon*, pieprz czarny*, kardamon*, goździki*, cebula*, chili*, kozieradka*), soczewica czerwona*, ocet owocowy*, sól ajurwedyjska, przecier pomidorowy*, pasta z tamaryndowca*, cukier trzcinowy jaggery*, MASŁO Ghee* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 3-4 tygodni. SKŁADNIKI woda, olej słonecznikowy*, pr
SKŁADNIKI woda ekstrakt z kwiatów róży* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 tygodni.