DELIKATNA

Delikatna pasta pomidorowa z morelami bio 180 g

Delikatna pasta pomidorowa z morelami bio 180 g

SKŁADNIKIpomidory suszone* 72 %, koncentrat pomidorowy* 10 %, morele suszone* 7 %, olej słonecznikowy*, koperek suszony*, słonecznik*, czosnek*, pieprz czarny*, sól, bazylia*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPasta na kanapkę na bazie suszonych pomidorów i moreli. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1027 kJ/246 kcalTłuszcz: 17 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 gWęglowodany: 23 gw tym cukry: 5,5 gBiałko: 4,5 gSól: 0,8 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może z

idź do sklepu
Delikatna oksymel tradycyjny bio 250 ml

Delikatna oksymel tradycyjny bio 250 ml

SKŁADNIKI macerat* 80 % (ocet jabłkowy*, cebula*, czosnek*, korzeń chrzanu* 5 %, korzeń imbiru* 5 %, tymianek*, oregano*, papryczka chili*, anyż*, cynamon*), syrop z agawy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Shot z macerowanych warzyw i korzeni. Napój na bazie warzyw i korzeni. Produkt niepasteryzowany. Pić w formie shota: 20 - 50 ml. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 392 kJ/94 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 4,8 g w tym cukry: 4,0 g Białko:

idź do sklepu
Delikatna oksymelek malinowy dla bąbelków bio 250 ml

Delikatna oksymelek malinowy dla bąbelków bio 250 ml

SKŁADNIKI oxymel* 79 % (ocet jabłkowy*, cebula*, czosnek*, korzeń chrzanu* 5 %, korzeń imbiru* 5 %, tymianek*, oregano*, papryczka chili*, anyż*, cynamon*), syrop malinowy* 3 % (cukier*, woda, sok malinowy z koncentratu* 10 %, sok z czarnego bzu z koncentratu*, naturalny aromat, kwas: kwas jabłkowy), sok z cytryn* 0,5 %, aromat malinowy*. (* certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Shot z macerowanych warzyw i korzeni. Napój na bazie warzyw i korzeni. Produkt niepasteryzowany. Pić w formie shota: 20 - 5

idź do sklepu
Delikatna ocet jabłkowy 4 % niefiltrowany  bio 500 ml

Delikatna ocet jabłkowy 4 % niefiltrowany bio 500 ml

SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISProdukt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju. Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody. UWAGAWystępujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i

idź do sklepu