Dick

Druty do ostrzałki Master Steel Hyper Drill (3 szt.) DICK 90082040
Stalka kuchenna do noży, szlif standardowy, okrągła, 30 cm, czarna, DICK 7654130

Stalka kuchenna do noży, szlif standardowy, okrągła, 30 cm, czarna, DICK 7654130

Okrągły musak do ostrzenia noży, wykonany z lekkiej stali, z punktowąpowierzchnią ostrzenia i uchwytem z czarnego, wytrzymałego tworzywa.

idź do sklepu
Nóż do krojenia mięsa PRO-DYNAMIC HACCP, z gładkim ostrzem, 21cm, czerwony, DICK 8545621-03

Nóż do krojenia mięsa PRO-DYNAMIC HACCP, z gładkim ostrzem, 21cm, czerwony, DICK 8545621-03

Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (X55CrMo14) i higienicznego polipropylenu, nóż do krojenia Pro-Dynamic.

idź do sklepu
Nóż do trybowania ERGOGRIP, z ostrzem szerokim, nóż sztywny, 15 cm, czarny, DICK 8225915-01

Nóż do trybowania ERGOGRIP, z ostrzem szerokim, nóż sztywny, 15 cm, czarny, DICK 8225915-01

ErgoGrip, to bezpieczne, higieniczne i efektywne noże rzeźnicze, do użytkuprofesjonalnego, o ostrzach z wysokiej jakości stali chromo-molibdenowej.

idź do sklepu
Nóż masarski blokowy ERGOGRIP, nóż rzeźniczy ze stali nierdzewnej, 21 cm, czarny, DICK 8234821-01

Nóż masarski blokowy ERGOGRIP, nóż rzeźniczy ze stali nierdzewnej, 21 cm, czarny, DICK 8234821-01

ErgoGrip, to bezpieczne, higieniczne i efektywne noże rzeźnicze, do użytkuprofesjonalnego, o ostrzach z wysokiej jakości stali chromo-molibdenowej.

idź do sklepu
Nóż do krojenia chleba RED SPIRIT, ostrze faliste, długość 26 cm, nierdzewny, czerwony, DICK 8173926

Nóż do krojenia chleba RED SPIRIT, ostrze faliste, długość 26 cm, nierdzewny, czerwony, DICK 8173926

Wykonany ze stali chromo-molibdenowej (stal nierdzewna X55CrMo14) i wytrzymałego tworzywa, nóż z serii Red Spirit .Nóż zaopatrzono w okrągłą, zrobioną w stylu azjatyckim rękojeść. Zastosowany materiał jest antypoślizgowy i higieniczny,a kształt uchwytu zapewnia odpowiednią siłę trzymania.

idź do sklepu
Zestaw 5 noży szefa kuchni PRO-DYNAMIC z neseserem, z magnetycznym mocowaniem noży, DICK 8116700

Zestaw 5 noży szefa kuchni PRO-DYNAMIC z neseserem, z magnetycznym mocowaniem noży, DICK 8116700

lt;p>Zamykany kufer z tworzywa i aluminium, widelec i pięć profesjonalnych noży, o ostrzach z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej X55CrMo14.

idź do sklepu
Nóż szefa kuchni PREMIER PLUS, kucharski, kuty, 21 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8144721
Nóż do obierania PREMIER PLUS, kuty, nóż biurowy, 9 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8144709

Nóż do obierania PREMIER PLUS, kuty, nóż biurowy, 9 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8144709

DICK Premier Plus, to już klasyka wśród profesjonalnych narzędzi kucharskich. To bezkompromisowe połączenie wielopokoleniowej, czyli wielowiekowej tradycji, z najwyższej jakości dostępnymi dziś metodami produkcji.

idź do sklepu
Nóż do krojenia PREMIER PLUS, dekorowania, kuty, 15 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8145615
Nóż do krojenia PREMIER PLUS, dekorowania, kuty, falisty, 26 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8145526

Nóż do krojenia PREMIER PLUS, dekorowania, kuty, falisty, 26 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8145526

Wykonany z wysokiej jakości stopu stali chromo-molibdenowo-wanadowej (X50CrMoV15). Klinge noża połączonoza pomocą nitów na stałe, trwale, bez przerw i szczelin, z wykonanymi z termoplastycznego polioksymetylenu elementami rączki,otrzymując solidne, wygodne i higieniczne rękojeści/ uchwyty noży.  

idź do sklepu
Nóż japoński Santoku, seria 1905, ostrze ryflowane, 18 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8194218K

Nóż japoński Santoku, seria 1905, ostrze ryflowane, 18 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8194218K

Wykonane ze specjalnej, niemieckiej stali nierdzewnej, z wysokiej jakości stopu stali chromowej (XCrMoVMn). Dzięki wysokotechnologicznemu procesowi utwardzania powstaje dyspersyjna, martenzytyczna struktura stali, a ostrze (po podwójnym ostrzeniu, polerowaniu oraz laserowych testach komputerowych) uzyskuje wyjątkową, dynamiczną i niezwykle ostrą krawędź tnącą, o twardości aż 56° HRC (st. twardości). Wykonane z wysokiej jakości tworzywa poliamidowe uchwyty, połączono na stałe

idź do sklepu
Nóż szefa kuchni, kucharski, seria 1905, długość ostrza 21 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8194721

Nóż szefa kuchni, kucharski, seria 1905, długość ostrza 21 cm, nierdzewny, czarny, DICK 8194721

Wykonany ze specjalnej, niemieckiej stali nierdzewnej, z wysokiej jakości stopu stali chromowej (XCrMoVMn). Dzięki wysokotechnologicznemu procesowi utwardzania powstaje dyspersyjna, martenzytyczna struktura stali, a ostrze (po podwójnym ostrzeniu, polerowaniu oraz laserowych testach komputerowych) uzyskuje wyjątkową, dynamiczną i niezwykle ostrą krawędź tnącą, o twardości aż 56° HRC (st. twardości). Wykonane z wysokiej jakości tworzywa poliamidowe uchwyty, połączono na stałe i trwale z klingami

idź do sklepu
Nóź kuchenny SUPERIOR, ze stali nierdzewnej, długość 18cm, czarny, DICK 8408018

Nóź kuchenny SUPERIOR, ze stali nierdzewnej, długość 18cm, czarny, DICK 8408018

Ostrza noży wykonane są z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, z wysokiej jakości stopu X55CrMo14, a ich krawędzietnące zostały utwardzone do 56° HRC (stopień twardości). Rękojeści noży zrobiono z termoplastycznego polioksymetylenu(POM).

idź do sklepu
Nóż kucharski Gyuutoo SUPERIOR, japoński, nierdzewny, 18 cm, czarny, DICK 8444118

Nóż kucharski Gyuutoo SUPERIOR, japoński, nierdzewny, 18 cm, czarny, DICK 8444118

Ostrza noży wykonane są z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, z wysokiej jakości stopu X55CrMo14, a ich krawędzietnące zostały utwardzone do 56° HRC (stopień twardości). Rękojeści noży zrobiono z termoplastycznego polioksymetylenu(POM).

idź do sklepu