DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)

Imbir w Cz Gorzkiej Bezglutenowy BIO 50g

Imbir w Cz Gorzkiej Bezglutenowy BIO 50g

OPIS Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI kandyzowany imbir* 50 % (cukier trzcinowy*, imbir*), czekolada gorzka* 49 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY. ZALECANE WARUNKI

idź do sklepu
Migdały Czekolada Gorzka Bezglutenowe BIO 50g

Migdały Czekolada Gorzka Bezglutenowe BIO 50g

OPIS Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI czekolada gorzka* 70 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 29 %, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA. ZALE

idź do sklepu
Żurawina w Czekoladzie Gorzkiej Bezglutenowa BIO 50g

Żurawina w Czekoladzie Gorzkiej Bezglutenowa BIO 50g

OPIS Żurawina w połączeniu z czekoladą. Masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI czekolada gorzka* 60 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], suszona żurawina* 39 % (żurawina*, cukier trzcinowy*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA lub MIGDAŁY ZALECANE WARUNKI PRZEC

idź do sklepu
Daktyle w Czekoladzie Gorzkiej BIO 50g

Daktyle w Czekoladzie Gorzkiej BIO 50g

OPIS Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI suszone daktyle* 50 %, czekolada gorzka* 49 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWY

idź do sklepu
ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO

ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO

OPIS ORZECHY NERKOWCA oblane czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. SKŁADNIKI czekolada gorzka* 70% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)] ORZECHY NERKOWCA* 29% substancja glazurująca: guma arabska (certyfikowany składnik ekologiczny)

idź do sklepu
Morwa Biała Czekolada Deserowa Bezglutenowa BIO 50g

Morwa Biała Czekolada Deserowa Bezglutenowa BIO 50g

OPIS Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI czekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w s

idź do sklepu