OPIS Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI kandyzowany imbir* 50 % (cukier trzcinowy*, imbir*), czekolada gorzka* 49 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY. ZALECANE WARUNKI
OPIS Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI czekolada gorzka* 70 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 29 %, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA. ZALE
OPIS Żurawina w połączeniu z czekoladą. Masa kakaowa minimum 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI czekolada gorzka* 60 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], suszona żurawina* 39 % (żurawina*, cukier trzcinowy*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA lub MIGDAŁY ZALECANE WARUNKI PRZEC
OPIS Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI suszone daktyle* 50 %, czekolada gorzka* 49 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWY
OPIS ORZECHY NERKOWCA oblane czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. SKŁADNIKI czekolada gorzka* 70% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)] ORZECHY NERKOWCA* 29% substancja glazurująca: guma arabska (certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI czekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY NERKOWCA i MIGDAŁY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w s