W tej puszce zamknięte zostały delikatne i soczyste medaliony z indyka w sosie serowym z ziołami. Świetnie smakują podane z ryżem i zielonym groszkiem lub fasolką szparagową. Składniki: udziec z indyka 63%, bulion (seler*), śmietana (mleko*), ser chedar (mleko*), ser gouda (mleko*), ser pleśniowy (mleko*), cebula, czosnek, tymianek, lubczyk, zioła prowansalskie, skrobia kukurydziana, sól
W tej puszce zamknięte zostały delikatne kacze udka, pieczone z plastrami pomarańczy. Odkryj jak smakuje idealnie kruche mięso z kaczki z cytrusową słodyczą pomarańczy i nutami przypraw korzennych i ziół. Rekomendujemy serwować z ziemniakami z wody i sałatką z cykorii. Składniki: kacze udko 58%, pomarańcza 19%, tymianek, pieprz czarny, kardamon, anyż, cynamon, sok pomarańczowy, sól peklująca, białe wino, olej rzepakowy
Dania z linii CASUAL to znane i lubiane klasyki ugotowane zgodnie z filozofią Eda – z użyciem najlepszych składników, zgodnie z regułami kucharskiego rzemiosła, bez konserwantów i ulepszaczy. Potrawy CASUAL to gotowe dania, które smakują jak ugotowane w domu! W tej puszce zamknięte zostały delikatne flaki w pomidorowym sosie na bazie bulionu wołowego, doprawione ziołami na czele z lubczykiem i majerankiem. Składniki: woda, flaki wołowe 35%, marchew, cebula, seler*, mąka pszenna*, koncentrat pomidorowy,
Boeuf Bourguignon, czyli "wołowina po burgundzku" to konserwa rzemieślnicza od Ed Red. W puszce zamknięto klasyczne danie z wołowiny i boczku w sosie na bazie czerwonego wina.
Kaczka Konfitowana z Jabłkiem to smakowite danie składające się z kaczych udek i jabłek. Najlepiej smakuje z ziemniakami oraz duszonymi burakami. Produkt powstał na bazie składników naturalnych.
Chili con Carne to pikantna uczta dla podniebienia. Wołowina z dodatkiem czerwonej fasoli otoczona ostrym sosem z chili z gorzką czekoladą to oryginalna smakowa kompozycja.
Ragu alla Bolognese to wyśmienita, długo duszona wołowina w otoczeniu gęstego sosu, włoskich pomidorów, ziół oraz oliwy z oliwek. Idealny w połączeniu z makaronem al dente oraz startym parmezanem.
Kurczak Tikka Masala z Brązowym Ryżem to soczyste udko kurczaka zanurzone w śmietanowym sosie. Wystarczy je tylko podgrzać.
Chili con Carne z Brązowym Ryżem to znakomita, pikantna wołowina z ryżem i przyprawami. Mamy tu pełne, kompletne danie. Nie trzeba nic dogotowywać ani dodawać.
Mielonka Najdroższa to coś dla wielbicieli zimnych przekąsek. Produkt przygotowywany jest na bazie naturalnych składników a dokładniej Edowemu czyli mięsa o najlepszej jakości.
Wieprzowina a la Stroganov z Pęczakiem to propozycja dla wszystkich tych, którzy nie mają czasu na gotowanie. Łopatka wieprzowa wraz z aromatycznymi przyprawami oraz pęczakiem to znakomite sycące, obiadowe danie.
Kurczak w Sosie Pieczarkowym z Kaszą Gryczaną to pyszne danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Smakowity kurczak w aromatycznym, pieczarkowym sosie zaspokoi gusta niejednego smakosza.
Chili sin Carne to popularna teksańska potrawka w wersji wegetariańskiej. Danie najlepiej smakuje z tortillą, śmietaną i sokiem z limonki.
Leczo z Kiełbasą z Rusiborza to klasyczne danie kuchni węgierskiej. Danie wyśmienicie smakuje z chrupiącym pieczywem i masłem.
Karkówka z Piwem "Pierwsza Pomoc" to rodzaj karmelizowanej karkówki wieprzowej. Duszona w piwie Pinta "Pierwsza Pomoc" nabiera znakomitego i oryginalnego smaku.