SKŁADNIKIekologiczny olej słonecznikowy nierafinowany tłoczony na zimno.OPISOlej słonecznikowy wysokooleinowy charakteryzuje wysoka zawartość jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, dlatego też stosowany jest do głębokiego smażenia i frytowania oraz przygotowywania potraw na ciepło.Źródło witaminy E i Omegi 9. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 3700 kJ/900 kcalTłuszcz: 100 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,49 gkwasy tłuszczowe jednonienasycone: 89,07 gkwasy tłuszczowe wielonienasycone: 10,2 g
SKŁADNIKIekologiczny olej słonecznikowy nierafinowany tłoczony na zimno.OPISOlej słonecznikowy wysokooleinowy charakteryzuje wysoka zawartość jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, dlatego też stosowany jest do głębokiego smażenia i frytowania oraz przygotowywania potraw na ciepło.Źródło witaminy E i Omegi 9. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 3700 kJ/900 kcalTłuszcz: 100 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,49 gkwasy tłuszczowe jednonienasycone: 89,07 gkwasy tłuszczowe wielonienasycone: 10,2 g
SKŁADNIKIekologiczny olej rzepakowy nierafinowany tłoczony na zimno. OPISOlej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych. Źródło kwasów tłuszczowych omega-3 i kwasu oleinowego.Zastępowanie w diecie tłuszczów nasyconych tłuszczami nienasyconymi pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Kwas oleinowy jest tłuszczem nienasyconym. Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 190 stopni
SKŁADNIKIekologiczny olej rzepakowy rafinowany tłoczony na zimno. OPISOlej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 220 stopni Celsjusza. Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu powstają ciekawe kompozycje smakowe.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 3415 kJ/850 kcalTłuszcz: 99,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 gkwasy tłuszczowe jednonienasycone: 57 gkwasy tłuszczowe wielon
SKŁADNIKIekologiczny olej rzepakowy rafinowany tłoczony na zimno. OPISOlej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 220 stopni Celsjusza. Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu powstają ciekawe kompozycje smakowe.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 3415 kJ/850 kcalTłuszcz: 99,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 gkwasy tłuszczowe jednonienasycone: 57 gkwasy tłuszczowe wielon