Makaron ryżowy, biały "pyszne literki" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 225g Zboża z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki tem możemy się cieszyć subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną. Składniki: Ekologiczna 100% mąka ryżowa i woda żródlana Kapellanka. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1548kJ / 365kcal Tłuszcze 0,5g w tym kwasy nasycone 0,2g Węglowodany 82g w tym cukry 0g Białko 7,5g Błonnik 1g Sól 0
Makaron ryżowy, biały "świderek" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 225g Zboża z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki tem możemy się cieszyć subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną. Składniki: Ekologiczna 100% mąka ryżowa i woda żródlana Kapellanka. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1548kJ / 365kcal Tłuszcze 0,5g w tym kwasy nasycone 0,2g Węglowodany 82g w tym cukry 0g Białko 7,5g Błonnik 1g Sól 0,25g A
Makaron kukurydziany "wstążka karbowana" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 250g Rośliny z których wytwarzane są makarony pochodzą z małych ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy się cieszyć subtelnymi różnicami smakowymi. Składniki: Ekologiczna 100% mąka kukurydziana i woda żródlana Kapellanka. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1527kJ / 361kcal Tłuszcze 2,9g w tym kwasy nasycone 0,6g Węglowodany 76g w tym cukry 1,2g Białko 6,7g Błonnik 2,4g Sól 0g Alergeny: Brak Sposób przechowywania: Przechowywać
Makaron kukurydziany "świderek" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 250g Rośliny z których wytwarzane są makarony pochodzą z małych ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy się cieszyć subtelnymi różnicami smakowymi. Składniki: Ekologiczna 100% mąka kukurydziana i woda żródlana Kapellanka. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1527kJ / 361kcal Tłuszcze 2,9g w tym kwasy nasycone 0,6g Węglowodany 76g w tym cukry 1,2g Białko 6,7g Błonnik 2,4g Sól 0g Alergeny: Brak Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym
Makaron jaglany "świderek" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 250g Rośliny z których wytwarzane są makarony pochodzą z małych ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy się cieszyć subtelnymi różnicami smakowymi. Składniki: Ekologiczna 100% mąka jaglana i woda żródlana Kapellanka. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna 1514kJ / 357kcal Tłuszcze 3,2g w tym kwasy nasycone 0,5g Węglowodany 70g w tym cukry 0,5g Białko 11g Błonnik 1,9g Sól 0g Alergeny: Brak Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym
Makaron gryczany "świderek mały" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 250g Zboża z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Makaron gryczany ma wysoką zawartość Manganu,który przyczynia się do utrzymania zdrowych kości . Wysoka zawartość Miedzi, która pomaga w utrzymaniu prawidłowej pigmentacji skóry. Żródła Fosforu, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu błon komórkowych.Żródła Tiaminy, która pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych. Żródła Magnezu, który pomaga w p
Makaron gryczany "muszla" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 250g Zboża z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Makaron gryczany ma wysoką zawartość Manganu,który przyczynia się do utrzymania zdrowych kości . Wysoka zawartość Miedzi, która pomaga w utrzymaniu prawidłowej pigmentacji skóry. Żródła Fosforu, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu błon komórkowych.Żródła Tiaminy, która pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych. Żródła Magnezu, który pomaga w prawidło
Makaron z zielonego groszku "rurka" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 250g Rośliny z których wytwarzane są makarony pochodzą z małych ekologicznych upraw. Makaron z zielonego groszku jest żródłem Fosforu, który pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Tiaminy, która przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego. Żelaza, które pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Magnezu, który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia oraz pomaga w prawidłowej syntezie
Makaron z cierzycy "świderek" bezglutenowy Fabijańscy BIO, 250g Rośliny z których wytwarzane są makarony pochodzą z małych ekologicznych upraw. Duża zawartość Manganu, który pomaga w prawidłowym łączeniu tkanek łącznych. Wysoka zawartość Miedzi, która pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odporonościowego. Żródło Fosforu, który przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego. Żródło Żelaza, które pomaga w prawidłowym transporcie tlenu w organizmie. Żródło Cynku,który pomaga w utr