SKŁADNIKIfasola Jaś* 58,1 %, jabłko*, cebula*, olej rzepakowy*, sól himalajska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISIdealna przekąska z pajdą świeżego, wiejskiego chleba. Wyraziste, lekko pikantne połączenie słodko-kwaśnego jabłka i rumianej cebulki.Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany. Produkt do bezpośredniego spożycia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość ener
SKŁADNIKIryż brązowy*, marchew*, woda, passata pomidorowa* (pomidory* 99,7%, sól), cebula*, tłuszcz kokosowy*, olej rzepakowy*, sól himalajska, NASIONA SEZAMU*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISTa roślinna wersja przysmaku zachwyca wyrazistym smakiem i aromatem. Doskonale sprawdzi się jako pasta na kanapki, dodatek do sałatek czy lekka przekąska. Produkt pasteryzowany. Bezglutenowy. Odpowiedni dla wegan. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie wystę
SKŁADNIKIkapusta kiszona* (52 %), kapusta biała świeża* (30 %), marchew*, cebula*, rodzynki*, śliwki suszone*, grzyby suszone*, tłuszcz kokosowy*, pieprz czarny mielony*, majeranek*, sól himalajska, ziele angielskie*, liść laurowy*, jałowiec* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 364 kJ / 87 kcal Tłuszcz: 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g Węglowodany: 10,6 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 3,4 g Białko: 2 g Sól: 1,7 gINF
PASZTET WEGAŃSKI Z SOCZEWICY ZE ŚLIWKĄ BEZGLUTENOWY BIO 160 g - FARMA