Połączenie klasycznej pikantnej "sriraczy" z czarnym pieprzem. Pikanteria chilli świetnie łączy się z piernością pieprzu dając ciekawe efekty smakowe. Skład: sos sojowy (soja, mąka pszenna, sól, woda, cukier), woda, cukier, czosnek, pieprz czarny 9%, sól, modyfikowana skrobia z tapioki, olej sezamowy, chili, kwas: kwas cytrynowy; barwnik: karmel; substancja konserwująca: sorbinian potasu. Może zawierać orzechy ziemne.
Sosy z pod szyldu Sriracha oryginalnie dzielą się na dwa obozy: 1. Z pod szyldu koguta. 2. Z pod szyldu lecącej gęsi. Tutaj mamy przedstawiciela tego drugiego obozu tym razem w wersji extra hot. Sos jest niezwykle smaczny i idealnie pikantny, a w związku z jego międzynarodową sławą powstała cała masa przepisów z użyciem "Srirachy" właśnie. Jest to z pewnością "must have" każdej kuchni. Skala ostrości KK: 4/10
Ostry sos chilli Sriracha Flying Goose Sriracha powstaje z dojrzewających w słońcu papryczek chili. Są one potem ucierane na gładką masę wraz z czosnkiem i cukrem. Sos ten jest doskonały jako dodatek do zup, sosów, dań z makaronem, pizzy, hot dogów, hamburgerów lub do jakiegokolwiek innego dania aby nadać mu wyrazistego ostrego smaku. Skład: chili 61%, cukier, czosnek, sól, woda, regulator kwasowości (E260, E330), wzmacniacze smaku (E621), Stabilizatory (E415), Substancje konserwujące (E202)
Sos chili Sriracha słynny na całym świecie azjatycki ostry sos, o konsystencji zbliżonej do swojskiego keczupu. Podstawą sosu Sriracha jest przecier z papryczek chili, który wraz z czosnkiem decyduje o niepowtarzalnym, pikantnym smaku. Składniki: chili 70%, cukier, sól, czosnek, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; wzmacniacz smaku: E621; stabilizator: ksantan; substancja konserwująca: sorbinian potasu.