OPIS Bezalkoholowe piwo imbirowe. SKŁADNIKI woda gazowana, cukier trzcinowy*, sok imbirowy* (4 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Odpowiedni do naleśnikow, wafli, sałatek owocowych, napoi, lodów. SKŁADNIKI cukier trzcinowy*, imbir* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany jako dodatek do sushi. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI imbir* (60 %), cukier trzcinowy*, ocet ryżowy, woda, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.
SKŁADNIKI woda gazowana sok z cytryny z koncentratu* (7,3 %) cukier trzcinowy* sok imbirowy* (3 %) naturalny aromat. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS 100 g produktu sporządzono z 67 g imbiru SKŁADNIKI imbir* (67 %) cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywć w chłodnym i suchym miejscu.