OPIS Syrop z przeznaczeniem do domowych i profesjonalnych barów. Idealny do sporządzania drinków, koktajli, napoi alkoholowych i bezalkoholowych, według standardów światowych i własnych oryginalnych kompozycji. Orzeźwiający smak mojito, zachowany w syropie pozwala cieszyć się aromatem limonki i mięty przez cały rok! Syrop rozcieńczać w proporcji 1:9. Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI cukier*, woda, sok z limonki z koncentratu soku z limonki*, kwas: kwas cytrynowy, naturalny a
OPIS Syrop z przeznaczeniem do domowych i profesjonalnych barów. Idealny do sporządzania drinków, koktajli, napoi alkoholowych i bezalkoholowych, według standardów światowych i własnych oryginalnych kompozycji. Orzeźwiający smak tonicu, zachowany w syropie pozwala cieszyć się gorzkawym smakiem przez cały rok! Syrop rozcieńczać w proporcji 1:9. Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI cukier*, woda, kwas: kwas cytrynowy, naturalny aromat cytrynowy, aromat: chinina. (*certyfikowany skła
OPIS Napój Ice tea o smaku brzoskwiniowym. SKŁADNIKI woda cukier* sok brzoskwiniowy z koncentratu* (2 %) naturalny aromat brzoskwiniowy regulator kwasowości: kwas cytrynowy ekstrakt z herbaty owocowej* (0,12 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Produkt pasteryzowany. Zawartość owoców minium 13 %. SKŁADNIKI cukier*, woda, sok malinowy z koncentratu* (10 %), sok z aronii z koncentratu* (3 %), regulator kwasowości: kwas jabłkowy, naturalny aromat malinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przed otwarciem wstrząsnać. Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed światłem. Po otwarciu spożyć w ciagu 3-4 tygodni.
OPIS Produkt pasteryzowany. Sok NFC - nie z koncentratu. SKŁADNIKI sok z białych winogron* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć. SKŁADNIKI cukier*, woda, ekstrakt z kwiatów czarnego bzu*, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed światłem. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 - 4 tygodni.
OPIS Pprodukt pasteryzowany. Sok NFC - nie z koncentratu. SKŁADNIKI ekologiczny sok jabłkowy ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Syrop rozcieńczać w proporcji 1:7. SKŁADNIKI cukier*, woda, ekstrakt z kwiatów czarnego bzu*, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, naturalny aromat (*składniki ekologiczne). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 tygodni.
OPIS Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Syrop rozcieńczać w proporcji 1:7. SKŁADNIKI cukier* , woda, kwas: kwas cytrynowy, naturalny aromat z platków róży, ekstrakt z kwiatu róży*, koncentrat soku z czarnej marchwii* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 tygodni.
OPIS Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI cukier* woda regulator kwasowości: kwas cytrynowy naturalny aromat lawendowy ekstrakt z kwiatu lawendy* koncentrat soku z czarnej marchwi* ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 - 4 tygodni.
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI woda, cukier*, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, naturalny aromat lawendy, koncentrat soku z czarnej marchwi*, ekstrakt z kwiatu lawendy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Ekologiczny nektar brzoskwiniowy, nie z koncentratu. Zawartość soku owocowego minimum 50 %. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI puree z brzoskwiń* woda cukier* regulator kwasowości: kwas jabłkowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Organiczny sok z mieszanych koncentratów soków owocowych, pulpy z miazgi owocowej i koncentratu soku z marchwi zmieszanego z niegazowaną wodą. Zawartość owoców: 54 %, zawartość warzyw: 6 %. Pasteryzowane. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI jabłko*, pomarańcze*, ananas*, brzoskwinia*, mango*, marakuja*, cytryna*, woda, sok z marchwi z koncentratu* (6 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
OPIS Ekologiczny nektar z mango, nie z koncentratu. Zawartość przecieru owocowego minimum 35 %. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI woda puree z mango* cukier* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Ekologiczny napój gazowany pomarańczowy. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI woda sok pomarańczowy* 8 % (z koncentratu soku pomarańczowego) cukier* sok cytrynowy* (z koncentratu soku cytrynowego) dwutlenek węgla naturalny aromat pomarańczowy (* certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu