KING SOBA (makarony)

Makaron Ryżowy Pad Thai Bezglutenowy BIO 250g

Makaron Ryżowy Pad Thai Bezglutenowy BIO 250g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Doprowadź do wrzenia dwie szklanki wody (500 ml), dodaj makaron i gotuj przez 6-7 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. SKŁADNIKI mąka z brązowego ryżu* 98 % skrobia ziemniaczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Makaron Z Ryżu Czarnego I Ryżu Brązowego 250g

Makaron Z Ryżu Czarnego I Ryżu Brązowego 250g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Powoli włóż makaron do gotującej się wody, poczekaj aż całość się zanurzy, zmień na średni ogień. Gotuj 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. SKŁADNIKI czarny ryż* 55 %, brązowy ryż* 45 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać ORZECHY, NASIONA SEZAMU, soję. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.

idź do sklepu
PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) - KING SOBA

PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) - KING SOBA

SKŁADNIKIbiały ryż* 98 %, skrobia z tapioki*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWrapy ryżowe w stylu wietnamskim. Opakowanie zawiera 22 sztuki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMocz papier ryżowy w ciepłej wodzie przez 15-20 sekund. Delikatnie wyjmij i strząśnij nadmiar wody. Rozłóż papier na płaskiej powierzchni lub dwa papiery jeśli wolisz grubszą rolkę.Ułóż nadzienie na dolnej krawędzi. Złóż i zwiń jak na rysunku na opakowaniu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1538 kJ/362 kcal Tłuszcz: 1,0 g

idź do sklepu
MAKARON (Z RYŻU CZARNEGO) RAMEN W STYLU JAPOŃSKIM GNIAZDA BEZGLUTENOWY BIO 280 g - KING SOBA

MAKARON (Z RYŻU CZARNEGO) RAMEN W STYLU JAPOŃSKIM GNIAZDA BEZGLUTENOWY BIO 280 g - KING SOBA

SKŁADNIKIryż czarny* 55 %, mąka z brązowego ryżu*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOpakowanie zawiera 4 gniazdka makaronu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIADoprowadź do wrzenia 1 l wody, następnie włóż do niej makaron (1 gniazdko na osobę). Gdy makaron zacznie się rozwijać rozdziel go delikatnie widelcem, po czym zmniejsz ogień na średni. Gotuj przez 2-3 minuty lub do czasu, aż makaron zmięknie.Przecedź makaron przez sito i lekko przepłucz w zimnej wodzie. Propozycja podania: dodaj do grzybów podsmażonych

idź do sklepu
PAPIER RYŻOWY RAZOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) - KING SOBA

PAPIER RYŻOWY RAZOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g (22 sztuki) - KING SOBA

SKŁADNIKIbrązowy ryż* 98 %, skrobia z tapioki*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWrapy ryżowe w stylu wietnamskim. Opakowanie zawiera 22 sztuki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMocz papier ryżowy w ciepłej wodzie przez 15-20 sekund. Delikatnie wyjmij i strząśnij nadmiar wody. Rozłóż papier na płaskiej powierzchni lub dwa papiery jeśli wolisz grubszą rolkę.Ułóż nadzienie na dolnej krawędzi. Złóż i zwiń jak na rysunku na opakowaniu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1461 kJ/345 kcal Tłuszcz: 1,5

idź do sklepu