SKŁADNIKI woda, mąka ŻYTNIA pełnoziarnista* (10 %), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Żurek żytni razowy BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan. Produkt pasteryzowany. Produkt pasteryzowany.Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat żurku dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 121 kJ / 29 kcal Tłuszcz: < 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g Węglo
SKŁADNIKI buraki ćwikłowe* 50 %, woda, SELER * 5%, przyprawy*, sól kamienna kłodawska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Żywy zakwas z kiszonych buraków ćwikłowych i SELERa. Produkt niepasteryzowany. Zawiera żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z naturalnego ekologicznego środowiska. Naturalnie musujący. Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 37 kJ / 9 kcal Tłuszcz: <
Bezglutenowy koncentrat żurku jaglanego otrzymany w wyniku fermentacji ekologicznej mąki jaglanej.
Bezglutenowy koncentrat żurku gryczanego otrzymany w wyniku fermentacji ekologicznej mąki gryczanej.
SKŁADNIKIekologiczna kapusta czerwona 99 %, naturalna sól kamienna kłodawska.OPIS Kapusta czerwona kiszona powstaje w wyniku naturalnej fermentacji czerwonej kapusty. Produkt pasteryzowany.Zawiera naturalną witaminę C wytworzoną przez żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z ekologicznego środowiska. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: spożywać 670 g.Zrówn
SKŁADNIKIzakwas tłoczony z naturalnie kiszonych buraków ćwikłowych* (buraki ćwikłowe* 50 %, woda, przyprawy*, naturalna sól kamienna kłodawska). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Zakwas z buraków ćwikłowych to produkt powstały w wyniku naturalnej fermentacji. Pasteryzowany. Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy styl życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 37 kJ/9 kcal Tłuszcz:
SKŁADNIKIekologiczne buraki ćwikłowe demeter* 89 %, sok z ekologicznych buraków ćwikłowych demeter* 8 %, ekologiczny ocet jabłkowy, ekologiczne przyprawy. * z certyfikowanej ekologicznej produkcji biodynamicznej Demeter. OPISProdukt pasteryzowany. Do bezpośredniego spożycia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 191 kJ/45 kcal Tłuszcz:
SKŁADNIKIwoda źródlana, ekologiczna mąka z PSZENICY samopszy demeter* 10 %, naturalna sól kamienna kłodawska. * z certyfikowanej ekologicznej produkcji biodynamicznej Demeter. OPISProdukt otrzymany w wyniku naturalnej fermentacji ekologicznej mąki z PSZENICY samopszy.Produkt pasteryzowany.
SKŁADNIKIekologiczny sok z buraków ćwikłowych demeter* 94 %, ekologiczny ocet jabłkowy, naturalna sól kamienna kłodawska, ekologiczne przyprawy*. (* z certyfikowanej ekologicznej produkcji biodynamicznej Demeter)OPISKoncentrat składa się wyłącznie z certyfikowanych ekologicznych surowców.Produkt pasteryzowany.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAEkologiczny koncentrat barszczu czerwonego Kowalewski dodać do 0,8 l wrzącej wody lub bulionu. Przyprawić do smaku.Osad jest naturalną cechą produktu, przed użyciem wstrząsnąć but
SKŁADNIKIwoda źródlana, ekologiczna mąka z PSZENICY samopszy demeter* 10 %, naturalna sól kamienna kłodawska. * z certyfikowanej ekologicznej produkcji biodynamicznej Demeter. OPISProdukt otrzymany w wyniku naturalnej fermentacji ekologicznej mąki z PSZENICY samopszy.Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat barszczu białego dodać do 1,2 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować.Przyprawić do smaku. Rozwarstwienie lub zgęstnienie jest natura
SKŁADNIKI naturalnie kiszony ekologiczny sok z buraków ćwikłowych demeter* (ekologiczny sok z buraków ćwikłowych demeter* 96,5 %, naturalna sól kamienna kłodawska, ekologiczny czosnek 0,5 %). * z certyfikowanej ekologicznej produkcji biodynamicznej Demeter. OPISProdukt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAEkologiczny koncentrat barszczu czerwonego kiszonego dodać do 0,8 l wrzącej wody lub bulionu. Przyprawić do smaku. Osad jest naturalną cechą produktu, przed użyciem wstrząsnąć butelką. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W