SKŁADNIKIoliwa z oliwek extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa z pierwszego tłoczenia, na zimno. Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażenia.Kwasowość: 0,3/0,4 %, zawsze
SKŁADNIKI oliwa z oliwek extra virgin*. (*certyfikowany skladnik ekologiczny)OPISNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażenia.Kwasowość: 0,3/0,4 %, zawsze
SKŁADNIKIoliwa z oliwek extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa została wyprodukowana wyłącznie z oliwek pochodzących z organicznych plantacji, bez użycia nawozów sztucznych. Oliwa z pierwszego tłoczenia, na zimno. Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażenia.Kwasowość: 0,3/0,4 %, zawsze
SKŁADNIKI oliwa z oliwek extra virgin*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa z pierwszego tłoczenia, na zimno.Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażenia.Kwasowość: 0,3/0,4 %, zawsze
SKŁADNIKIoliwa z oliwek extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISNajwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa z pierwszego tłoczenia, na zimno. Może być wykorzystana do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażenia.Kwasowość: 0,3/0,4 %, zawsze
SKŁADNIKI olej z pestek winogron. OPISOlej z pestek winogron jest odporny na działanie wysokich temperatur, dzięki czemu nadaje się do smażenia, grillowania i pieczenia. To znakomity aktor drugoplanowy – wyróżnia się delikatnym smakiem – podkreśla walory smakowe potraw, ale ich nie dominuje, jest praktycznie niewyczuwalny, bezsmakowy i bezzapachowy.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 3397 kJ/ 826 kcal Tłuszcz: 92 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko:
SKŁADNIKIekologiczna oliwa z oliwek extra virgin.OPISOliwa z oliwek extra virgin Terre di Bari ChNP to bardzo charakterystyczna oliwa z Apulii, produkowana z odmiany Coratina, która nadaje tej oliwie wyjątkowy charakter. Jasnozielony kolor ze złotymi refleksami, aromat intensywny i owocowy, a smak gorzki i zdecydowany, doskonały olej do uwydatnienia najlepszych potraw.Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za