OPIS Buraczki wiórki. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI buraczki wiórki woda ocet spirytusowy cukier sól ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
SKŁADNIKI koncentrat buraczany 60 %, woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, pieprz czarny, czosnek, majeranek, koper, marchew, pietruszka. SKŁADNIKI koncentrat buraczany 60 %, woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, pieprz czarny, czosnek, majeranek, koper, marchew, pietruszka. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
OPIS Ogórki konserwowe z czosnkiem. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI ogórek świeży 50 % woda ocet spirytusowy cukier sól spożywcza przyprawy aromatyczno-smakowe (czosnek świeży 2,5 %, koper,GORCZYCA) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
OPIS Kapusta kiszona Lwowska. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI kapusta kiszona, cebula, marchewka, cukier, olej rzepakowy, sól ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.