Sojowy serek do złudzenia przypominający ser topiony
Pasta z tofu Smaki Pacyfiku. Pasta roślinna z tofu, z ciecierzycą i wodorostami, pasteryzowana.
Tofu naturalne marki Lunter może być składnikiem zarówno pikantnych jak i słodkich dań.
TOFU marynowane zawdzięcza swój delikatny smak marynowaniu w oryginalnej mieszance przypraw i sosów. Dzięki temu nie wymaga szczególnego doprawiania.
Roślinna alternatywa dla tradycyjnej kaszanki przygotowanej z tofu LUNTER i kaszy pęczak.
Danie z kapusty i tofu jak gołąbki. Do jego przygotowania używamy tylko najwyższej jakości składników roślinnych.
Tofu bazyliowe jest świetne do spożycia na zimno, idealnie nadaje się do sałatek, ale sprawdzi się także jako dodatek do makaronu czy zapiekanek.
Najczystsza forma tofu, która pasuje do każdego pomysłu w kuchni – na słono i na słodko.
Tofu marynowane Lunter to gotowy produkt o wyjątkowym smaku i aromacie.
Tofu Lunter Wędzone wyróżnia się doskonałym smakiem i aromatem dzięki tradycyjnemu wędzeniu na drewnie bukowym.