MANUKORA (miód manuka)

Miód Manukamgo 100+ 250g

Miód Manukamgo 100+ 250g

OPIS Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO. Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia. SKŁADNIKI miód Manuka MGO™ 100+ (100 %). UWAGA Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze poniżej 20 stopni Celsjusza.

idź do sklepu
MIÓD MANUKA RAW MGO 100+ 250 g - MANUKORA

MIÓD MANUKA RAW MGO 100+ 250 g - MANUKORA

SKŁADNIKImiód Manuka MGO 100+ (100 %).OPISMiód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 79 gw tym cukry: 78 gBiałko: 0,4 gSól: 0,03 g UWAGANie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mają

idź do sklepu