SKŁADNIKImąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1
SKŁADNIKI mąka z fasoli czarnej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1342 kJ / 319 kcal Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 39,5 g w tym cukry
SKŁADNIKImąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal Tłuszcz: 5 g w tym kwasy tłuszc
SKŁADNIKIolej palmowy, substancja słodząca: maltitol; białko MLEKA 23 %, odtłuszczone MLEKO w proszku, pasta PISTACJOWA 5 %, emulgator: lecytyny (z SOI); sól, aromat. OPISPyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Krem zawiera aż 23 % białka.Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Kremy proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
SKŁADNIKImieszanka białek 27 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, biała polewa 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, masło shea, w różnych proporcjach), SERWATKA w proszku (z MLEKA), odtłuszczone MLEKO w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], olej rzepakowy, żurawina suszona słodzona (żurawina wielkoowocowa, cukier, olej słonecznikowy), oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), płatki SOJ
SKŁADNIKImieszanka białek 25,6 % (koncentrat białka SERWATKOWEGO, koncentrat białka MLEKA, izolat białka SOJOWEGO), syrop maltozowy, polewa z kakao 18 % [cukier, tłuszcze roślinne (z ziaren palmy, palmowy, MASŁO Shea, w różnych proporcjach), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 16 %, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), naturalny aromat waniliowy], oligofruktoza (błonnik rozpuszczalny), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, płatki SOJOWE, rodzynki (rodzynki, olej słonecznik
SKŁADNIKImieszanka białkowa 28,4 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), czekolada mleczna z substancją słodzącą 18 % [substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny ze (słonecznika)], substancja słodząca: maltitol; oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancja zagęszczająca: polidekstroza; chrupki ryżowe (mąka ryżowa, suszona m
SKŁADNIKImieszanka białkowa 27,8 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), czekolada mleczna bez dodatku cukru 18 % (substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, pełne MLEKO w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)), substancja słodząca: maltitol; oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancja zagęszczająca: polidekstroza; płatki SOJOWE, wiórki kokosowe 2,1 %, praż
SKŁADNIKImieszanka białkowa 27,8 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), czekolada mleczna z substancją słodzącą 18 % [substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)], substancja słodząca: maltitol; oligofruktoza (błonnik), olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancja zagęszczająca: polidekstroza; chrupki ryżowe z dodatkiem kakao (mąka