Carnivor - to pierwszy na świecie izolat białek wołowych Carnivor jest o 350% bardziej skoncentrowany niż stek i znacznie bardziej skoncentrowany, niż białko serwatkowe, przy czym nie zawiera ani grama tłuszczu czy cholesterolu!
CARNIVOR wykorzystuje najnowsze techniki ekstrakcji, hydrolizy i izolowania, dzięki czemu zaprojektowania techniką bioinżynierii izolat białek wołowych dostarcza mięśniom budującej mocy białek czerwonego mięsa z wyższym poziomem aminokwasów niż jakakolwiek proteina wykorzystująca: serwatkę, soję, mleko czy jajka.
Carnivor - to pierwszy na świecie izolat białek wołowych Carnivor jest o 350% bardziej skoncentrowany niż stek i znacznie bardziej skoncentrowany, niż białko serwatkowe, przy czym nie zawiera ani grama tłuszczu czy cholesterolu!
Carnivor - to pierwszy na świecie izolat białek wołowych Carnivor jest o 350% bardziej skoncentrowany niż stek i znacznie bardziej skoncentrowany, niż białko serwatkowe, przy czym nie zawiera ani grama tłuszczu czy cholesterolu!