SKŁADNIKI pieczona czerwona papryka*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna papryka czerwona pieczona. Śródziemnomorski przysmak o słodko-kwaśnym smaku i chrupiącej konsystencji. Doskonała jako dodatek do kanapek, sałatek lub jako zdrowa przekąska. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PO ODSĄCZENIU Wartość energetyczna 85 kJ / 20 kcal Tłuszcz: < 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g Węglowodany: 2,5 g
SKŁADNIKI Woda, oliwki zielone bez pestki*, sól morska, regulator kwasowości: kwascytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 612 kJ / 149 kcal Tłuszcz: 15 g w tym kwasy nasycone: 2,6 g Węglowodany: < 0,5 g w tym cukry: < 0,5 g Błonnik: 3,5 g Białko: 1,2 g Sól: 2,4 gPomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.INFORMCJA ALERGENNA Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przecho
SKŁADNIKI oliwki zielone z pestką*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 612 kJ / 149 kcal Tłuszcz: 15,0 g; w tym kwasy nasycone: 2,6 g; Węglowodany:
SKŁADNIKI Oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska (* certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1224 kJ / 298 kcal Tłuszcz: 31,0 g; w tym kwasy nasycone: 4,1 g; Węglowodany:
SKŁADNIKIwoda, oliwki bez pestek* 47,4% (kala-mata*, zielone*), ocet winny czerwony*,sól morska, oregano*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 835 kJ / 203 kcal Tłuszcz: 21,0 g; w tym kwasy nasycone: 3,2 g; Węglowodany: 0,6 g; w tym cukry: < 0,5 g; Błonnik: 2,6 g Białko: 1,6 g; Sól: 3,3 gUWAGA Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.INFORMCJA ALERGENNA Produkowane w zakładzie pr
SKŁADNIKI woda oliwki bez pestek* 47,4% (kala-mata*, zielone*) ocet winny czerwony* sól morska oregano* regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty. INFORMCJA ALERGENNA Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
OPIS Oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska (* certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI Oliwki czarne kalamata z pestką*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska (* certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
SKŁADNIKI Oliwki czarne kalamata bez pestki*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI Oliwki czarne kalamata bez pestki*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty. INFORMCJA ALERGENNA Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwa
SKŁADNIKIOliwki czarne kalamata bez pestki*, woda, ocet winny czerwony*, sol morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1224 kJ / 298 kcal Tłuszcz: 31 g; w tym kwasy nasycone: 4,1 g; Węglowodany: < 0,5 g; w tym cukry: < 0,5 g; Błonnik: 4,7 g Białko: 1,8 g; Sól: 2,8 gUWAGA Pomimo największych starań, produkt może zawierać pestki, bądź ich fragmenty.INFORMCJA ALERGENNA Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY.ZALECAN
SKŁADNIKI oliwki zielone z pestką*, woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMCJA ALERGENNA Produkowane w zakładzie przetwarzajacym: MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI Woda, oliwki zielone bez pestki*, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.