NIRO

Makaron orkiszowy jeżyki kolorowe BIO 250g NIRO

Makaron orkiszowy jeżyki kolorowe BIO 250g NIRO

Jeżyki kolorowe makaron ekologiczny z orkiszu z dodatkiem warzyw Składniki: mąka orkiszowa* (97%), woda, z dodatkiem szpinaku* i papryki* * z rolnictwa ekologicznego WARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1500 kJ=357 kcalTłuszcz: 1,29 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,27 gWęglowodany: 73,04 gw tym cukier: 1,99 gBłonnik: 3,85 gBiałko: 10,56 gSól: 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu). Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się

idź do sklepu
Makaron orkiszowy łazanki BIO 250g NIRO

Makaron orkiszowy łazanki BIO 250g NIRO

Łazanki makaron ekologiczny z orkiszu Składniki: mąka orkiszowa* (100%), woda *z rolnictwa ekologicznego WARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1500 kJ=357 kcalTłuszcz :1,29 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,27 gWęglowodany: 73,04 gw tym cukier: 1,99 gBłonnik: 3,85 gBiałko: 10,56 gSól : 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu). Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z żyta* i owsa*. Masa netto: 250 g

idź do sklepu
Makaron orkiszowy spaghetti luksusowe BIO 250g NIRO

Makaron orkiszowy spaghetti luksusowe BIO 250g NIRO

Spaghetti luksusowe makaron ekologiczny z orkiszu Składniki: mąka orkiszowa* (100%), woda *z rolnictwa ekologicznego WARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1500 kJ / 357 kcalTłuszcz: 1,29 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,27 gWęglowodany: 73,04 gw tym cukry: 1,99 gBłonnik: 3,85 gBiałko: 10,56 gSól: 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu). Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z żyta* i owsa*. Masa netto: 250g

idź do sklepu
Makaron orkiszowy spirelli BIO 400g NIRO

Makaron orkiszowy spirelli BIO 400g NIRO

Spirelli ekologiczny makaron pełnoziarnisty z orkiszuSkładniki: świeżo zmielona mąka orkiszowa* (100%), woda*z rolnictwa ekologicznego WARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1356 kJ=322 kcalTłuszcz: 1,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 60,3 gw tym cukier: 0,3 gBłonnik: 10 gBiałko: 17 gS l: 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu).Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z żyta* i owsa*.Nr artykułu 4277

idź do sklepu
Makaron orkiszowy nitki luksusowe BIO 250g NIRO

Makaron orkiszowy nitki luksusowe BIO 250g NIRO

Nitki luksusowe makaron ekologiczny z orkiszuSkładniki: mąka orkiszowa* (100%), woda*z rolnictwa ekologicznegoWARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1500 kJ=357 kcalTłuszcz :1,29 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,27 gWęglowodany: 73,04 gw tym cukier: 1,99 gBłonnik: 3,85 gBiałko: 10,56 gS l : 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu).Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z żyta* i owsa*.Nr artykułu 4287PLMasa netto 25

idź do sklepu
Makaron orkiszowy jeżyki BIO 250g NIRO

Makaron orkiszowy jeżyki BIO 250g NIRO

Jeżyki makaron ekologiczny z orkiszuSkładniki: mąka orkiszowa* (100%), woda*z rolnictwa ekologicznegoWARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1500 kJ=357 kcalTłuszcz: 1,29 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,27 gWęglowodany: 73,04 gw tym cukier: 1,99 gBłonnik: 3,85 gBiałko: 10,56 gS l : 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu).Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza sie produkty z żyta* i owsa*.Nr artykułu 4285PLMasa netto 250 g

idź do sklepu
Makaron orkiszowy wstążki szpinakowe BIO 250g NIRO

Makaron orkiszowy wstążki szpinakowe BIO 250g NIRO

Wstążki szpinakowe makaron ekologiczny z orkiszu z dodatkiem szpinakuSkładniki: mąka orkiszowa* (97%), woda, szpinak*.*z rolnictwa ekologicznegoWARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1500 kJ=357 kcalTłuszcz: 1,29 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,27 gWęglowodany: 73,04 gw tym cukier: 1,99 gBłonnik: 3,85 gBiałko: 10,56 gS l: 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu).Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z żyta* i owsa

idź do sklepu
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty nitki BIO 400g NIRO

Makaron orkiszowy pełnoziarnisty nitki BIO 400g NIRO

Nitki ekologiczny makaron pełnoziarnisty z orkiszuSkładniki: świeżo zmielona mąka orkiszowa* (100%), woda*z rolnictwa ekologicznegoWARTOŚĆ ODŻYWCZA (w 100 g):Wartość energetyczna (energia): 1356 kJ=322 kcalTłuszcz: 1,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 60,3 gw tym cukier: 0,3 gBłonnik :10 gBiałko: 17 gS l: 0,015 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu).Alergeny: Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z żyta* i owsa*.Nr artykułu 4280PLMa

idź do sklepu
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty spaghetti BIO 400g NIRO

Makaron orkiszowy pełnoziarnisty spaghetti BIO 400g NIRO

OPIS PRODUKTU SKŁADNIKIświeżo zmielona mąka orkiszowa* (100%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron pełnoziarnisty ze świeżego przemiału ziarna orkiszu ekologicznego. Makaron wytwarzany mechanicznie - wałkowany i cięty, suszony oraz pakowany w torebki foliowe przeznaczone do kontaktu z żywnością. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 332 kcal / 1.409 kJBiałko - 14,4 gTłuszcze - 2,6 gWęglowodany - 64 g SZCZEG ŁY Kraj producenta: PolskaCertyfikat bio: jestKraj pochodzenia składnik

idź do sklepu
Niro owies ziarno bezłuskowe bio 400 g

Niro owies ziarno bezłuskowe bio 400 g

SKŁADNIKIziarno OWSA*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1378 kJ/328 kcal Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 55,7 g w tym cukry: 1,3 g Błonnik: 9,7 g Białko: 10,7 g Sól: 0,02 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Niro makaron (orkiszowy szpinakowy) wstążki bio 250 g

Niro makaron (orkiszowy szpinakowy) wstążki bio 250 g

SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (97 %), woda, szpinak* (*certyfikowany składnikekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g Węglowodany: 64 g w tym cukry: 5,99 g Błonnik: 3,85 g Białko: 14,4 g Sól: 0,015 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Niro makaron (orkiszowy) spaghetti luksusowy bio 250 g

Niro makaron (orkiszowy) spaghetti luksusowy bio 250 g

SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7 minut.OPISSpaghetti luksusowe makaron ekologiczny, z białej maki ORKISZowej, bez dodatku soli i jaj.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1500 kJ/357 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 73 g w tym cukry: 1,9 g Błonnik: 3,9 g Białko: 11 g Sól: 0,015 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

idź do sklepu
Niro mąka orkiszowa typ 650 bio 1 kg

Niro mąka orkiszowa typ 650 bio 1 kg

SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1501 kJ/354 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 73 g w tym cukry: 2,0 g Błonnik: 3,9 g Białko: 11 g Sól: 0,01 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Niro makaron (orkiszowy kolorowy) jeżyki bio 250 g

Niro makaron (orkiszowy kolorowy) jeżyki bio 250 g

SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* 97 %, woda, szpinak*, papryka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g w tym cukry: 0,5 gBłonnik: 2,2 gBiałko: 11,7 gSól: 0,01 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Niro makaron (orkiszowy razowy) nitki bio 400 g

Niro makaron (orkiszowy razowy) nitki bio 400 g

SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7-10 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1409 kJ / 332 kcal Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,56 g Węglowodany: 64 g w tym cukry: 5,99 g Błonnik: 3,85 g Białko: 14,4 g Sól: 0,015 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu