SKŁADNIKIciasto makaronowe 72 % [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* 19,4 %]; nadzienie grzybowe 28 % [bułka tarta (mąka PSZENNA, sól), SER Ricotta 29,5 % (MLEKO, SERWATKA z MLEKA, sól), olej słonecznikowy, aromaty, sól, borowiki w proszku 3 %, przyprawy]. (*z jaj od kur z chowu ściółkowego)OPISProdukt pasteryzowany, suszony.Tortellini Novelle to małe pierożki z makaronowego ciasta jajecznego z nadzieniem grzybowym, które smakują wyśmienicie zarówno na gorąco w zupie,
SKŁADNIKIciasto makaronowe 72 % [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* 19,4 %]; nadzienie serowe 28 % [bułka tarta (mąka PSZENNA, sól); mieszanka serów 24,6 % (ser topiony w proszku 20,5 % (MLEKO, SERWATKA z MLEKA, sól, enzymy), SER Pecorino Romano ChNP 2 % (MLEKO owcze, sól, podpuszczka), SER Grana Padano ChNP 2 % (MLEKO krowie, sól, podpuszczka, lizozym z białka JAJA kurzego)), margaryna (tłuszcz kokosowy, oleje roślinne: słonecznikowy, SOJOWY, rzepakowy, woda); SER Ri
SKŁADNIKImąka pełnoziarnista z PSZENICY twardej (Triticum durum), inulina z korzenia cykorii podróżnik (6 %), błonnik OWSIANY, łuska babki płesznik, wapń, magnez.OPISWapń i magnez przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.Wapń pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych.Opakowanie zawiera 5 porcji produktu po ugotowaniu. 50 g makaronu przed ugotowaniem stanowi 100 g makaronu po ugotowaniu.37 IG przy 5 minutowym czasie gotowania.Czy wiesz, że...?Nadwaga i otyłość to
1 porcja makaronu (100 g) pomoże zrealizować Twoje dzienne zapotrzebowanie na wapń i magnez