OPIS Zestaw zawiera: - Yerba Mate Green BIO 400 g - Bombilla Mercedes 17,50 cm - 2 szt. - Matero 250 ml - 2 szt. (zielone, zółte lub brązowe - w zależności od dostępności towaru u producenta)
OPIS Zestaw zawiera: - Yerba Mate Green BIO 400 g - Bombilla Liza 19 cm - Naczynie Luka 350 ml (zielone, zółte lub brązowe - w zależności od dostępności towaru u producenta) - Pudełko czarne z wkładkąWzór opakowania wydawany losowo
SKŁADNIKIyerba mate green* (Ilex Paraguariensis) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
SKŁADNIKIyerba mate green* (Ilex Paraguariensis). (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIASusz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
SKŁADNIKIyerba mate green (Ilex paraguariensis)* 93 %, guarana sproszkowana* 2 %, mięta*, trawa cytrynowa*, nagietek*, chaber bławatek*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIASusz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
SKŁADNIKIyerba mate green (Ilex Paraguariensis)*, trawa cytrynowa* (3 %), mięta*, werbena cytrynowa ziele* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISYerba mate o smaku cytrynowym SPOSÓB PRZYGOTOWANIAsusz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu, w szczelnym zamkniętym opakowaniu.
SKŁADNIKI yerba mate* (Ilex Paraguariensis) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia, zalewa wodą o temperaturze 70 - 80 stopni Celsjusza lub wodą z lodem (terere). Terere - sposób przygotowania polegający na dodaniu schłodzonej wody do zaparzenia naparu zamiast klasycznego sposobu zaparzania poprzez zalanie gorącą wodą. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu, w szczel