SKŁADNIKIekologiczna kawa ziarnista arabica i robusta palona. Minimum 90 % kawy arabica.OPISEkologiczna kawa wysokogórska składa się z mieszanki ściśle kontrolowanych upraw kaw Arabica / Robusta.Kawa pochodzi z Hondurasu, Peru, Kongo i jest uprawiana na wysokości od 1400 do 1800 m. n. p. m.Nadaje to kawie przyjemną kwasowość połączoną z owocowymi aromatami. Palenie kawy odbywa się na poziomach od średniego do jasnego, dzięki czemu zachowuje ona wyjątkowe właściwości aromatyczne.Pakowano w atmosferze ochro
SKŁADNIKIekologiczna kawa ziarnista arabica i robusta palona. Minimum 90 % kawy arabica.OPISEkologiczna kawa wysokogórska składa się z mieszanki ściśle kontrolowanych upraw kaw Arabica / Robusta.Kawa pochodzi z Hondurasu, Peru, Kongo i jest uprawiana na wysokości od 1400 do 1800 m. n. p. m.Nadaje to kawie przyjemną kwasowość połączoną z owocowymi aromatami.Palenie kawy odbywa się na poziomach od średniego do jasnego, dzięki czemu zachowuje ona wyjątkowe właściwości aromatyczne.Kawa o łagodnej kwasowości i
SKŁADNIKIkawa arabica*, kawa robusta*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Minimum 90 % ziaren kawy arabica.OPISMinimum 90 % arabiki.Kraj pochodzenia kawy: Peru, Honduras, Uganda.Kawa nie zawiera kofeiny. Otrzymana w procesie dekofeinizacji ziaren kawy dwutlenkiem węgla.Stopień wypalenia: 1/3ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIekologiczna kawa ziarnista arabica i robusta palona. Minimum 90 % kawy arabica.OPISDobrze zbilansowana mieszanka ziaren z delikatną nutą owocową.Pakowano w atmosferze ochronnej. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać szczelnie zamknięte w ciemnym miejscu.
SKŁADNIKIkawa arabica*, kawa robusta*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Minimum 90 % ziaren kawy arabica. OPISKraj pochodzenia kawy: Peru, Honduras, Uganda. Kawa nie zawiera kofeiny. Otrzymana w procesie dekofeinizacji ziaren kawy dwutlenkiem węgla. Cechy charakterystyczne kawy:Intensywność: 3/5Stopień wypalenia: 2/3ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI kawa rozpuszczalna arabica* 50 %, kawa rozpuszczalna robusta* 50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKawa deserowa o łagodnym smaku.Miejsce pochodzenia ziaren kawy - Tanzania.Stopień wypalenia: 2/3Moc: 3/5SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWsypać 2 do 3 łyżek do kubka i zalać wrzącą wodą.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI kawa ziarnista arabica* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISJasno palona kawa o lekkiej cielistości, z bogatą kwiatową paletą smaków o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii.Pakowano w atmosferze ochronnej. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w zacienionym miejscu.
SKŁADNIKI herbata czarna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOpakowanie zawiera 20 torebek herbaty.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zalać wodą o temperaturze 90-95C i zaparzać 2-3 minuty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIkawa arabika* 100 % (Peru) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Ciemno palona, mocna kawa z nutą orzecha włoskiego i ciemnego kakao o kremowej cielistości.Kawa uprawiana w północnym Peru w cieniu Andów.Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawę można zaparzać tradycyjnie w filiżance zalewając wrzątkiem, przy użyciu filtra lub kawiarki.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI kawa arabica* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISJasno palona, o lekkiej cielistości z bogatą kwiatową paletą smaków, o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii.Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAKawę można zaparzać tradycyjnie w filiżance zalewając wrzątkiem, przy użyciu filtra lub kawiarki.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, ziarna kawy* (2,5 %), wanilia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 72 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2234 kJ/540 kcal Tłuszcz: 42,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,8 g Węglowodany: 30,8 g w tym cukry: 25,8 g Białko: 8,1 g Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) oraz ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 12-18 ℃. Chronić p
SKŁADNIKI cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku*, miazga kakaowa*, sól (0,7 %), wanilia*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 37 %.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2304 kJ/552 kcal Tłuszcz: 34,1 g w tym kwasy nasycone: 21,5 g Węglowodany: 54,7 g w tym cukry: 53,8 g Białko: 6,4 g Sól: 0,8 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, ORZECHY.WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze 12-18 C. Chronić przed ciepłem.
SKŁADNIKI herbata czarna* 96 %, naturalny aromat bergamotki 4 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISOpakowanie zawiera 20 torebek herbaty.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Torebkę zalać wodą o temperaturze 90 - 95 ℃ i zaparzać przez 2 - 3 minuty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI cukier trzcinowy*, MLEKO pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, wiórki kokosowe* (11 %), olej słonecznikowy*, płatki zbożowe* (5 %) (mąka ryżowa, cukier trzcinowy*, mąka kukurydziana*, sól), suszone mango* (5 %), miazga kakaowa*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, tłuszcz MLECZNY*, ekstrakt z wanilii (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2370 kJ/568 kcal Tłuszcz: 38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g Węglowodany: 47 g w tym cukry: 42 g Białko: 8
SKŁADNIKI nierafinowany cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1758 kJ / 414 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy nasycone: 0 gWęglowodany: 99 gw tym cukry: 99 gBiałko: 0,4 gSól: 0,015 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.