PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)

Tuńczyk Żółtopłetwy w BIO Oliwie Z Oliwek Extra Virgin

Tuńczyk Żółtopłetwy w BIO Oliwie Z Oliwek Extra Virgin

OPIS Produkt sterylizowany. TUŃCZYK żółtopłetwy (Thunnus albacares) złowiony w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2/III.4-12). SKŁADNIKI kawałki TUŃCZYKA 75 % ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 % sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Tuńczyk Bonito w BIO Oliwie Extra Virgin 120g

Tuńczyk Bonito w BIO Oliwie Extra Virgin 120g

OPIS Produkt sterylizowany. TUŃCZYK bonito (Katsuwonus pelamis) złowiony w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12). SKŁADNIKI kawałki TUŃCZYKA 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Omułki Marynowane BIO 115g(85 G)

Omułki Marynowane BIO 115g(85 G)

OPIS Omułki śródziemnomorskie (Mytilus galloprovincialis) zebrane w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.IX.a). SKŁADNIKI OMUŁKI** 74% oliwa z oliwek extra virgin* 14% ocet jabłkowy* 9% papryka* cebula* czosnek* sól morska (* z rolnictwa ekologicznego, ** z ekologicznej akwakultury) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Tuńczyk Biały w BIO Oliwie Z Oliwek 220g

Tuńczyk Biały w BIO Oliwie Z Oliwek 220g

OPIS Produkt sterylizowany. TUŃCZYK biały (Thunnus alalunga) złowiony w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2). SKŁADNIKI kawałki TUŃCZYKA 70 % ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 29 % sól morska ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Anchois w Oliwie EKO 50g(30 G)

Anchois w Oliwie EKO 50g(30 G)

OPIS Sardela europejska (Engraulis encrasicolus), złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII), podobszar połowu: Zatoka Biskajska. SKŁADNIKI filety z SARDELI 60 % (SARDELE, sól) ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 40 % 40 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Tuńczyk Bonito w BIO Oleju 120g(90 G)

Tuńczyk Bonito w BIO Oleju 120g(90 G)

OPIS Produkt sterylizowany. TUŃCZYK bonito (Katsuwonus pelamis) złowiony w środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2/III.12). SKŁADNIKI kawałki TUŃCZYKA 75 % ekologiczny olej słonecznikowy 24 % sól morska ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni

idź do sklepu
Sardynki w BIO Oliwie Z Oliwek 120g(90 G)

Sardynki w BIO Oliwie Z Oliwek 120g(90 G)

OPIS Produkt sterylizowany. Sardynka europejska (Sardina pilchardus), złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c/IX.a) SKŁADNIKI filety z SARDYNKI europejskiej 75 % ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 % sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Kałamarnica w Oliwie Z Oliwek BIO 120g

Kałamarnica w Oliwie Z Oliwek BIO 120g

OPIS Produkt sterylizowany. Kałamarnica Humboldta (Dosidicus gigas) złowiona w południowo-wschodniej części Oceanu Spokojnego (FAO 87.I.13). SKŁADNIKI KAŁAMARNICA gotowana na parze 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni

idź do sklepu
Sardynki Smażone BIO w Oliwie Z Oliwek 220g

Sardynki Smażone BIO w Oliwie Z Oliwek 220g

OPIS Smażone filety z SARDYNKI europejskiej w ekologicznej oliwie z oliwek extra virgin. Produkt sterylizowany. Sardynka europejska (Sardina pilchardus), złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VII.e/VIII.a-b-c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska. SKŁADNIKI smażone filety z SARDYNKI europejskiej 70 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 29 %, sól morska. 29 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lod

idź do sklepu
Tuńczyk w Sosie Własnym 220g(154 G)

Tuńczyk w Sosie Własnym 220g(154 G)

OPIS Produkt sterylizowany. TUŃCZYK żółtopłetwy (Thunnus albacares) złowiony złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12). SKŁADNIKI kawałki TUŃCZYKA 70 %, woda, sól morska. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Pasztet Tuńczyk I Oliwki 125g

Pasztet Tuńczyk I Oliwki 125g

OPIS Pasta z TUŃCZYKA (bonito, żółtopłetwego, wielkookiego, białego). Produkt sterylizowany. Katsuwonus pelamis (TUŃCZYK bonito), Thunnus albacares (TUŃCZYK żółtopłetwy), Thunnus obesus (TUŃCZYK wielkooki), Thunnus alalunga (TUŃCZYK biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12). Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek. SKŁADNIKI kawałki TUŃCZYKA 52 %, oliwki* 20 %, oliwa z oliwek extra virgin* 12 %, pła

idź do sklepu
Makrela BIO w Oliwie Z Oliwek 120g(90 G)

Makrela BIO w Oliwie Z Oliwek 120g(90 G)

OPIS MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c). Produkt sterylizowany. SKŁADNIKI filety z MAKRELI 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.

idź do sklepu
Makrela w BIO Oliwie Z Oliwek Ekstra 220g(154 G)

Makrela w BIO Oliwie Z Oliwek Ekstra 220g(154 G)

OPIS Produkt sterylizowany. MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska. SKŁADNIKI filety z MAKRELI 70 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 29 %, sól morska. 29 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

idź do sklepu
Makrela w Sosie Pomidorowym BIO 120g(90 G)

Makrela w Sosie Pomidorowym BIO 120g(90 G)

OPIS Filety z makreli (atlantyckiej i kolias) w sosie pomidorowym. MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus)/MAKRELA kolias (Scomber colias) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska. Produkt sterylizowany. SKŁADNIKI filety z MAKRELI 75 % pomidor* 14 % oliwa z oliwek extra virgin* 6 % cebula* czosnek* sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYW

idź do sklepu