Paytakht

Cukier Nabat z szafranem z Iranu 200g

Cukier Nabat z szafranem z Iranu 200g

Irański cukier z szafranem NABAT - 200gIrański cukier z szafranem, zwany Nabat, to rodzaj cukru otrzymywanego z buraków cukrowych w postaci kryształków. Nabat jest przygotowywany poprzez hodowanie małych kryształków sacharozy (cukru) w jej stężonym roztworze podczas procesu krystalizacji. Z tego powodu w środku pojedyńczego nagatu znajduje się sznurek, który działa jak powierzchnia złoża do wzrostu kryształów i utrzymywania ich w stanie zawieszonym w roztworze. Służy do słodzenia herbaty. W opakowaniu zn

idź do sklepu
Cukier Nabat z Iranu 600g

Cukier Nabat z Iranu 600g

Irański cukier z szafranem - 600gIrański cukier, zwany Nabat, to rodzaj cukru otrzymywanego z buraków cukrowych w postaci kryształków. Nabat jest przygotowywany poprzez hodowanie małych kryształków sacharozy (cukru) w jej stężonym roztworze podczas procesu krystalizacji. Z tego powodu w środku pojedyńczego nabatu znajduje się sznurek, który działa jak powierzchnia złoża do wzrostu kryształów i utrzymywania ich w stanie zawieszonym w roztworze. Służy do słodzenia herbaty.Rodzaje irańskiego cukru (zwany cuk

idź do sklepu
Cukier Nabat z Iranu 320g

Cukier Nabat z Iranu 320g

Irański cukier z szafranem - 320gIrański cukier, zwany Nabat, to rodzaj cukru otrzymywanego z buraków cukrowych w postaci kryształków. Nabat jest przygotowywany poprzez hodowanie małych kryształków sacharozy (cukru) w jej stężonym roztworze podczas procesu krystalizacji. Z tego powodu w środku pojedyńczego nabatu znajduje się sznurek, który działa jak powierzchnia złoża do wzrostu kryształów i utrzymywania ich w stanie zawieszonym w roztworze. Służy do słodzenia herbaty.Rodzaje irańskiego cukru (zwany cuk

idź do sklepu
Cukier Nabat z szafranem z Iranu 320g

Cukier Nabat z szafranem z Iranu 320g

Irański cukier z szafranem - 320gIrański cukier z szafranem, zwany Nabat, to rodzaj cukru otrzymywanego z buraków cukrowych w postaci kryształków. Nabat jest przygotowywany poprzez hodowanie małych kryształków sacharozy (cukru) w jej stężonym roztworze podczas procesu krystalizacji. Z tego powodu w środku pojedyńczego nagatu znajduje się sznurek, który działa jak powierzchnia złoża do wzrostu kryształów i utrzymywania ich w stanie zawieszonym w roztworze. Służy do słodzenia herbaty.Rodzaje irańskiego cukr

idź do sklepu