Pięć Przemian mąka owsiana bezglutenowa 500g
Pięć Przemian kasza jaglana bezglutenowe BIO 500g
Pięć Przemian mieszanka do wypieku 9 bułek jasnych bezglutenowych
Pięć Przemian mieszanka chleba bezglutenowego klasyczna
Racuchy owsiane bezglutenowe instant Pięć Przemian, 178g Racuchy owsiane bezglutenowe instant Pięć Przemian (Prze!Racuchy) to produkt nie zawierający produktów pochodzenia zwierzęcego. Będą doskonałym wyborem dla wegetarian i wegan, a także dla osób, którym zależy na zdrowym odżywianiu oraz tych, które znajdują się na diecie bezglutenowej. Nie zawierają cukru ani kukurydzy. W ich składzie nie znajdziemy też mąki z białego ryżu ani wzmacniaczy smaku. Zawartość torebki można zmieszać z kefirem i jajkiem, je
Pięć Przemian płatki owsiane bezglutenowe JUMBO TERMIN 03 KWIECIEŃ 2019
SKŁADNIKI płatki OWSIANE* bezglutenowe, mąka owsiana* bezglutenowa, mąka z ryżu brązowego*, łuska babki jajowatej*, siemię lniane brązowe*, nasiona chia* - nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1369 kJ / 327 kcal Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 18 g Białko: 12 g Sól: 2,1 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY.SPOSÓB PR
Ksylitol "Pięć Przemian"- wygląda i smakuje jak zwykły biały cukier- wytwarzany jest z drewna brzozy w Finlandii- ma indeks glikemiczny 8- ogranicza działanie szkodliwych bakterii i grzybów- wzmacnia mineralizację szkliwa zębowego- zdrowy zamiennik cukru.
PIĘĆ PRZEMIAN ŁUSKA babki jajowatej 150g bez glutenu
Pięć Przemian mieszanka do wypieku chleba KETO bezglutenowych
Bezglutenowe płatki owsiane odpowiednie dla osób walczących z otyłością i w problemach związanych z niestrawnością i zaparciami.
Erytrytol - substancja słodząca do wykorzystywana jako zamiennik białego cukru, do słodzenia, gotowania i pieczenia.
Rodzynki w czekoladzie bez cukru, bez glutenu Pięć Przemian to idealny wybór dla tych, którzy pragną odżywiać się w sposób świadomy, a także unikają w swojej diecie produktów zawierających gluten. Świetnie sprawdzi się jako przekąska w przypadku osób, które znajdują się na dietach wegetariańskiej i wegańskiej. Rodzynki wytworzone zostały tutaj z owoców niesiarkowanych, a bezglutenowa czekolada osłodzona została erytrytolem i stewią, bez użycia cukru. Uwagę zwraca ponadto stosunkowo wysoka zawartość błonni
Smażone śliwki będą wspaniałym dodatkiem do pieczywa i deser w. Składniki: śliwki, ksylitol 13% (substancja słodząca), sok z cytryn, s l himalajska, przyprawy. Sporządzono z 147 g owoc w na 100 g produktu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 431kJ/103kcal Tłuszcz - 0,45 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g Węglowodany - 30,29 g w tym cukry - 14,62 g w tym alk. wielowodorotlenowe - 12,81 g Białko - 0,89 g S l - 0,035 g Produkt może zawierać alergeny: migdały (konfekcjonowanie w z
Cukierki z ksylitolu o smaku jabłka i cynamonu. Skład: ksylitol - 97,5%, cynamon cejloński bio 1,5%, kwas jabłkowy 1%, naturalny aromat jabłkowy, olej kokosowy bio. Cukierki wyprodukowane jedynie z naturalnych składnik w. Bardzo dobry substytut słodyczy.