SKŁADNIKIsok NFC z kłączy kurkumy (80 %), sok NFC z owoców cytryny zwyczajnej (20 %).OPISSok z kurkumy NFC tłoczony jest z kłączy kurkumy z dodatkiem soku z cytryny. Umieszczony w butelkach z ciemnego szkła, dzięki czemu nie traci cennych minerałów i witamin.Powstaje metodą tłoczenia, która umożliwia wydobycie z niego wszystkich korzystnych właściwości. Sok do bezpośredniego spożycia lub rozcieńczenia. Proponujemy pić po 50 ml rano do śniadania.Produkt pasteryzowany, nieklarowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
SKŁADNIKIsok bezpośredni z owoców żurawiny błotnej 34 %, sok bezpośredni z owoców róży 33 %, sok bezpośredni z malin 33 %.OPISSok bezpośrednio tłoczony NFC (nie z koncentratu) z owoców żurawiny błotnej, owoców róży i malin.Żurawina błotna to owoc znany w naturalnej medycynie od lat. Żurawina błotna jest żurawiną zbieraną w lasach, na dzikich stanowiskach (nie uprawowych). Owoc róży znany jest z wysokiej zawartości naturalnej witaminy C. Malina – jeden z polskich ulubionych owoców, poza właściwościami proz
SKŁADNIKIsok NFC z owoców róży 40 %, soki roślinne 40 % (sok NFC z kłączy imbiru 40 %, sok NFC z kłączy kurkumy 40 %, sok NFC z cytryny), woda. OPISShot na odporność to mieszanka soków owocowych i roślinnych. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany. Witamina C pochodzi wyłącznie z wytłoczonych owoców róży, jest w pełni naturalna. Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, a także w prawidłowej produkcji kolagenu, by zapewnić funkcjonowanie skóry. P
SKŁADNIKIsok NFC z róży 34 %, sok NFC z owoców czarnego bzu 33 %, sok NFC z owoców malin 33 %.OPISSzot na odporność „Polskie owoce to druga odsłona szotu na odporność róża-kurkuma-imbir. Jest to mieszanka soków owocowych, NFC, z myślą o wsparciu budowania naturalnej odporności. Jest to połączenie soku z owoców róży (34 %), który jest źródłem naturalnej witaminy C, soku NFC z czarnego bzu (33 %) i soku NFC z malin (33 %). NFC oznacza sok bezpośrednio tłoczony – nie z koncentratu – ze świeżych, dojrzałych o
SKŁADNIKIcukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPISPłatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki. Także dziś polecamy nasz wyrób tym wszystkim, którzy realizują swoją pasję kulinarną piekąc ciasta. Bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energe
SKŁADNIKIcukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPISPłatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki. Także dziś polecamy nasz wyrób tym wszystkim, którzy realizują swoją pasję kulinarną piekąc ciasta. Bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energe
SKŁADNIKI100 % ekologiczne suszone płatki róży (Rosa rugosa)OPISPłatki do dekoracji ciast i wypieków, do parzenia wraz z herbatą. UWAGASmak i kolor jest zależny od użytej partii płatków. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIcukier, płatki róży fałdzistolistnej (19 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPISKonfitura z płatków róży jest produktem unikalnym na skalę europejską – to prawdziwa polska specjalność.W słoiczku od Polskiej Róży znajdziesz: starannie wyselekcjonowane płatki róży fałdzistolistnej zmieszane z cukrem oraz kwasem cytrynowym, który jest regulatorem kwasowości. Konfitura ma gęstą, wyrazistą teksturę i niepowtarzalny smak. Produkt stworzony w oparciu o naturalną, tradycyjną recepturę, który zasma
SKŁADNIKI cukier, płatki róży fałdzistolistnej 19 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.OPIS Konfitura z płatków róży jest produktem unikalnym na skalę europejską – to prawdziwa polska specjalność. W słoiczku od Polskiej Róży znajdziesz: starannie wyselekcjonowane płatki róży fałdzistolistnej zmieszane z cukrem oraz kwasem cytrynowym, który jest regulatorem kwasowości. Konfitura ma gęstą, wyrazistą teksturę i niepowtarzalny smak. Produkt stworzony w oparciu o naturalną, tradycyjną recepturę, który zasm