PRIMAVIKA (przetwory i pasty veg

FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA 440 g - PRIMAVIKA

FASOLA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA 440 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIwoda, fasola "Jaś" 65 %, koncentrat pomidorowy 15 %, cebula, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizat białka roślinnego (zawiera SOJĘ), olej rzepakowy, sól, bulion wegetariański [maltodektryna, sól, warzywa suszone (marchew, natka pietruszki, liście SELERA, por, cebula), cukier, olej rzepakowy, kurkuma, pieprz czarny, lubczyk liść, naturalny aromat], przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego. OPISZiarna fasoli "Jaś" w sos

idź do sklepu
HUMMUS NATURALNY BEZGLUTENOWY 160 g - PRIMAVIKA

HUMMUS NATURALNY BEZGLUTENOWY 160 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIwoda, cieciorka 42 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, ocet jabłkowy, czosnek w proszku, sól morska. OPISPasta do kanapek z cieciorki. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1127 kJ/272 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g Węglowodany: 16 g w tym cukry: 2,5 g Błonnik: 4,4 gBiałko: 6,1 g Sól: 0,55 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ i seler.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w tempe

idź do sklepu
HUMMUS POMIDOROWY BEZGLUTENOWY 160 g - PRIMAVIKA

HUMMUS POMIDOROWY BEZGLUTENOWY 160 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIwoda, cieciorka 31 %, koncentrat pomidorowy 25 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, sok z cytryny 4 %, syrop z agawy 2,5 %, sól morska, przyprawy. OPISPasta do kanapek z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 963 kJ/232 kcal Tłuszcz: 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g Węglowodany: 16 g w tym cukry: 5,3 g Błonnik: 4,3 gBiałko: 6,5 g Sól: 1,5 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może

idź do sklepu
SMALCZYK WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY 160 g - PRIMAVIKA

SMALCZYK WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY 160 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIcebula, olej rzepakowy, tłuszcze roślinne (shea, kokosowy), teksturowane białko SOJOWE, karmelizowana cebula, sól morska, przyprawy.OPISSmalczyk na bazie tłuszczów roślinnych do smarowania pieczywa. Idealnie komponuje z ogórkiem kiszonym. Można go stosować także jako zamiennik MASŁA czy okrasę do młodych ziemniaków lub pierogów. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1944 kJ/472 kcalTłuszcz: 49 gw tym kwasy nasycone: 18 gWęglowodany: 4,3 gw tym cukry: 3,3 gBłonnik:

idź do sklepu
TAHINI (PASTA SEZAMOWA) 185 g - PRIMAVIKA

TAHINI (PASTA SEZAMOWA) 185 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKISEZAM prażony 100 %. OPISPasta tahini nadaje się zarówno do słodkich jak i słonych potraw. Możemy dodać ją do hummusu, sosów i dipów, słodkich ciast albo wymieszać z łyżeczką miodu i zjeść jako szybką przekąskę. Źródło błonnika pokarmowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2580 kJ/623 kcalTłuszcz: 53 gw tym kwasy nasycone: 7,4 gWęglowodany: 17 gw tym cukry: 0 gBłonnik: 4,7 gBiałko: 17 gSól: 0,08 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.INFORMACJA ALE

idź do sklepu
PASTA Z PRAŻONYCH ORZESZKÓW ZIEMNYCH FIRMOWA CRUNCHY BEZGLUTENOWA 350 g - PRIMAVIKA

PASTA Z PRAŻONYCH ORZESZKÓW ZIEMNYCH FIRMOWA CRUNCHY BEZGLUTENOWA 350 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIORZESZKI ARACHIDOWE prażone 100 %.OPISPasta orzechowa z prażonych orzeszków arachidowych z kawałkami orzechów. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. Bez dodatku soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 2527 kJ/609 kcalTłuszcz - 49 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,8 gWęglowodany - 16 gw tym cukry - 4,0 gBłonnik - 7,0 gBiałko - 26 gSól -

idź do sklepu
TAHINI JASNE ACTIVE (PASTA SEZAMOWA) BEZGLUTENOWE 460 g - PRIMAVIKA

TAHINI JASNE ACTIVE (PASTA SEZAMOWA) BEZGLUTENOWE 460 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKISEZAM prażony 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPISPasta z prażonych nasion sezamu. Źródło błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 2580 kJ / 623 kcalTłuszcz - 53 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,4 gWęglowodany - 17 g, w tym cukry - 0 gBłonnik - 4,7 gBiałko - 17 gSól - 0,08 gUWAGIOlej sezamowy na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym.INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, orzeszki arachi

idź do sklepu
PASTA SŁONECZNIKOWA Z POMIDORAMI I BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA 160 g - PRIMAVIKA

PASTA SŁONECZNIKOWA Z POMIDORAMI I BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA 160 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIwoda, obłuszczone ziarna słonecznika 39 %, cebula, koncentrat pomidorowy 13 %, olej rzepakowy, sok z cytryny, drożdże suszone nieaktywne, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), bazylia suszona 0,5 %, przyprawy (w tym SELER).OPISPasta z nasion słonecznika z dodatkiem koncentratu pomidorowego i bazylii - do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany. Źródło białka.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1041 kJ / 251 kcalTłuszcz - 20 g, w tym kwasy tłuszczowe nas

idź do sklepu
KREM ORZECHOWY CRUNCHY ACTIVE BEZGLUTENOWY 470 g - PRIMAVIKA

KREM ORZECHOWY CRUNCHY ACTIVE BEZGLUTENOWY 470 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIprażone ORZESZKI ZIEMNE 49 %, prażone ORZECHY NERKOWCA 25 %, prażone MIGDAŁY 15 %, prażone ORZECHY LASKOWE 10 %, sól morska.OPIS Mix orzechowy może być świetnym uzupełnieniem tzw. power ballsów. Do ich przyrządzenia potrzebujecie suszonych moreli albo śliwek, ulubionych orzechów, wiórków kokosowych, MASŁA orzechowego i blendera. Całość miksujemy, robimy kulki i gotowe. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2480 kJ/599 kcal Tłuszcz:

idź do sklepu
CHRUPKI KUKURYDZIANE PIRAMIDKI Z MIXEM WARZYW STRĄCZKOWYCH BEZGLUTENOWE BIO 80 g - FIORENTINI

CHRUPKI KUKURYDZIANE PIRAMIDKI Z MIXEM WARZYW STRĄCZKOWYCH BEZGLUTENOWE BIO 80 g - FIORENTINI

SKŁADNIKIkukurydza* 57 %, warzywa strączkowe* 30 % w zmiennych proporcjach (groch*, fasola*, soczewica*, ciecierzyca*), oleje roślinne* (olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), białko z grochu*, sól morska, naturalny aromat oliwy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISŹródło białka. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1798 kJ/427 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy nasycone: 1,5 g Węglowodany: 66 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik: 6,0 g Białko: 13 g Sól: 0,92 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawier

idź do sklepu
FASOLKA A'LA PO BRETOŃSKU BEZGLUTENOWA 480 g - PRIMAVIKA

FASOLKA A'LA PO BRETOŃSKU BEZGLUTENOWA 480 g - PRIMAVIKA

SKŁADNIKIwoda, fasola „Jaś 47 %, koncentrat pomidorowy 18 %, cebula, teksturowane białko SOJOWE 7 %, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizaty białka roślinnego (zawierają SOJĘ), sól, olej rzepakowy, przyprawy, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, zioła (zawierają SELER), aromat z ekstraktu drożdżowego. OPISJedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej teraz dostępne także w wersji 100 % roślinnej. Dzięki nam możesz odkryć na nowo smak tej wy

idź do sklepu
CHRUPKI KUKURYDZIANE PIRAMIDKI Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 20 g - FIORENTINI

CHRUPKI KUKURYDZIANE PIRAMIDKI Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 20 g - FIORENTINI

SKŁADNIKIkukurydza* (89 %), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISBez glutenu i drożdży.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1814 kJ/430 kcal Tłuszcz: 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 75 g w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 6,0 g Sól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i SOJĘZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wys

idź do sklepu