REBA (przetwory vege)

Konserwa Wegańska A'la Makrela w Sosie Pomidorowym BIO

Konserwa Wegańska A'la Makrela w Sosie Pomidorowym BIO

OPIS Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę. Roślinna alternatywa dla tradycyjnej makreli w pomidorach na podstawie receptury sprzed 30 lat, dawnej polskiej przetwórni rybnej. Delikatne aromaty alg, przyjemny w smaku olej, kwasowość ekologicznych pomidorów i delikatna tekstura białek grochu i bobu dają idealny, klasyczny i pyszny smak. Produkt sterylizowany. Źródło błonnika pokarmowego i potasu. SKŁADNIKI sos pomidorowy* 49

idź do sklepu
Konserwa Wegańska A'la Tuńczyk Bezglutenowa BIO 150g

Konserwa Wegańska A'la Tuńczyk Bezglutenowa BIO 150g

OPIS Przekąska na bazie białka roślinnego i alg w oleju słonecznikowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę. Śródziemnomorski klasyczny smak nawiązujący do smaku tradycyjnych, sycylijskich przepisów z Bonagii. Smak morza dopełniają ekologiczne algi z Portugalii, a aromatyczne włoskie zioła zachęcają do delektowania się smakiem nie tylko oleju, ale także delikatnych płatów białek roślinnych. Produkt sterylizowany. Źródło błonnika pokarmowego i potasu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI

idź do sklepu
WEGAŃSKA ALTERNATYWA TUŃCZYKA W OLEJU SŁONECZNIKOWYM BEZGLUTENOWA (OIL  ALGAE TONA) BIO 150 g - REBA

WEGAŃSKA ALTERNATYWA TUŃCZYKA W OLEJU SŁONECZNIKOWYM BEZGLUTENOWA (OIL ALGAE TONA) BIO 150 g - REBA

SKŁADNIKIbiałka roślinne uwodnione* 54 % (woda, białka z grochu i bobu*), olej słonecznikowy* 38 %, sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), sok z cytryny*, algi morskie* 1,6 %, ocet winny biały*, sól morska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPrzekąska na bazie białka roślinnego i alg w oleju słonecznikowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę.Śródziemnomorski klasyczny smak nawiązujący do smaku tradycyjnych, sycylijskich przepisów z Bonagii.Smak morza dopełniają ekolo

idź do sklepu
WEGAŃSKA ALTERNATYWA MAKRELI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA (TOMATO MACREAL) BIO 160 g - REBA

WEGAŃSKA ALTERNATYWA MAKRELI W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA (TOMATO MACREAL) BIO 160 g - REBA

SKŁADNIKIsos pomidorowy* 49 % (woda, koncentrat pomidorowy*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, przyprawy*, sól morska, białko grochu*); białka roślinne uwodnione* 45 % (woda, białka z grochu i bobu*), sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), algi morskie* 1,4 %, ocet winny biały*, sok z cytryny*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzekąska na bazie białka roślinnego i alg w sosie pomidorowym. Dodaj go do kanapki, sałatki lub zjedz jako przystawkę. Roślinna alternatywa dla tradycyjnej

idź do sklepu